EN

Přání - Příběh podle filmu

Kolektiv


Každé přání se může splnit. Příběh, který Disney píše už 100 let.
Na ostrově ve Středozemním moři se nachází království Rosas, jemuž vládne mocný král a kouzelník Magnifico, který dokáže svým poddaným plnit jejich přání. Sedmnáctiletá Aša však brzy zjistí, jaký král ve skutečnosti je. Ve chvíli rozčarování vysloví přání tak silné, že ho vyslyší mocná nebeská bytůstka, která sestoupí na Zemi a dostane jméno Hvězdička. S její pomocí se Aša a mluvící kozlík Valentino postaví zlu a zjistí, že když se vůle odvážného člověka spojí s magií hvězd, mohou se dít zázraky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Wish Movie Storybook EGM23GLO0044
Původní jazyk angličtina
Řada Disney
Překladatel Adéla Michalíková
Počet stran 96
EAN 9788025255575
Datum vydání 06.11.2023
Věk od 5
Formát 200x250 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,493
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Na ostrově ve Středozemním moři se nachází království Rosas, jemuž vládne mocný král a kouzelník Magnifico, který dokáže svým oddaným poddaným plnit jejich přání. Sedmnáctiletá Aša však nadšení z panovníka nesdílí a brzy zjistí, jaký král ve skutečnosti je. Ve chvíli rozčarování vysloví přání tak silné, že ho vyslyší mocná nebeská bytůstka, která sestoupí na Zemi a dostane jméno Hvězdička. S její pomocí se Aša a mluvící kozlík Valentino postaví zlu a zjistí, že když se vůle odvážného člověka spojí s magií hvězd, mohou se dít zázraky.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Disney"

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Přání je jedinečné, vytvořené ke speciální příležitosti. Obsahuje pěkné poslání - každé přání bychom si měli nechat, schovat si ho a věřit, že se časem může vyplnit. Nikdy se svého snu nevzdávejte. Někdy vám ho splní druzí, ale mnohdy si ho můžeme vyplnit i my sami. Přání je nádherně ilustrovaná kniha, která se z většiny odehrává za noci. Hlavní hrdinka Aša je velký dobrák a moc by si přála, aby se jejímu dědečkovi vyplnilo jeho přání. Kozlíka jménem Valentino a dobrosrdečnou hvězdičku si zamilujete pro jejich roztomilost a pár vtipných okamžiků. Naopak záporákem budete pohrdat. Ten jakoby z oka vypadl samotné zlé královně ze Sněhurky. Jediný případ, kdy porušuji pravidlo nejdříve kniha a potom film, jsou právě Disney příběhy. Přání je oslavou 100. výročí založení studia Disney, a obsahuje spoustu jedinečných okamžiků. Každý znalec Disney filmů ví, že obsahují odkazy a symboliku jiných Disney příběhů a hrdinů. Přání jich obsahuje hned celou řadu. Na rozdíl od spousty příběhů podle filmu má Přání opravdu znamenitý počet stran a příběh opravdu skvěle kopíruje svou filmovou předlohu. Nejedná se o zkráceninu, nechybí v ní nic podstatné. Děti si ji rozhodně zamilují, a pokud ji plánujete číst svým nejmenším před spaním, budete mít na dva až tři večery opravdu o zábavu postaráno. Celá recenze: https://kniznipristaviste.blogspot.com/2024/01/recenze-disney-prani.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM