EN

Jak z dětí vychovat šťastné dospělé

Rozviňte osobnost svého dítěte

Cornelia Nitsch, Gerald Hüther


Pomožte svému dítětti rozvíjet jednotlivé funkce mozku!
Kniha pro milující rodiče, kteří rádi využijí potenciálu dětského mozku v prvních letech života a kteří se svým dětem věnují a rozvíjejí jejich inteligenci i osobnost. Jak vychovat dítě se zdravou mírou sebedůvěry, se schopností radovat se z úspěchu, kreativním myšlením, smyslem pro zodpovědnost - to vše se naučíte v této knize, která je již více než dva roky trvalým bestsellerem v německy mluvících zemích.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Wie aus Kindern glückliche Erwachsene werden
Počet stran 208
EAN 9788025133118
Datum vydání 10.02.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,38
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Podporujte rozvoj osobnostních kompetencí svého dítěte pomocí 400 praktických tipů a her! V prvních letech života se osobnost dítěte rozvíjí mílovými kroky. Tato kniha využívající nejnovější poznatky z výzkumu mozku vám poradí, jak a ve kterém věkovém období můžete svému dítěti vytvářet podnětné prostředí, jak jej můžete povzbuzovat k otázkám a jak na jeho zvídavé otázky nejlépe odpovídat. Děti, které mají možnost během prvních let života optimálně rozvinout své osobnostní kompetence (například sebedůvěru, schopnost nadšení, aktivitu a smysl pro zodpovědnost), se stanou silnými osobnostmi – lépe překonávají zátěžové situace, uchovávají si chuť objevovat, tvořit a učit se a lépe se orientují v životě.

Prof. dr. Gerald Hüther je světově známý neurobiolog zabývající se vývojem dětského mozku. Cornelia Nitsch je jednou z nejúspěšnějších autorek knižních rádců pro rodiče v Německu, tvoří a vymýšlí hry pro děti a je matkou čtyř synů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM