EN

Vaříme dětem

Penny Preston


Zdravá a pestrá strava - 125 000 kombinací receptů na každý den!
Určitě znáte to každodenní přemýšlení – co dnes zase dám svému dítěti k jídlu? S touto knihou zdravých receptů máte problém vyřešen! Díky unikátnímu zpracování této kuchařky ani za celý život nedokážete využít všechny nabízené možnosti. Kniha je totiž složena z volně kombinovatelných, ale pevně svázaných 150 karet Snídaně, Oběd a Večeře, takže si jídelníček sestavíte každý den sami dle chuti a možností.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788025127636
Datum vydání 15.11.2010
Věk od 15
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,5
Typ Kniha

Každý den jiné menu, každý den zdravá strava pro vaše dítě. Určitě znáte to každodenní přemýšlení – co dnes zase dám svému dítěti k jídlu? S touto knihou máte problém vyřešen! Strava vašeho dítěte bude zdravá a pestrá, bude mu chutnat a jídelníček bude každý den úplně jiný.

Díky unikátnímu zpracování této kuchařky ani za celý život nedokážete využít všechny nabízené možnosti. Kniha je totiž složena z volně kombinovatelných, ale pevně svázaných 150 karet Snídaně, Oběd a Večeře, takže si jídelníček sestavíte každý den sami dle chuti a možností. Díky značkám u každého receptu poznáte, kolik z doporučené dávky ovoce a zeleniny recept pokrývá, kolik minut zabere příprava ingrediencí, jak dlouho trvá samotná tepelná úprava a zda je pokrm vhodný k zamražení. V knize naleznete recepty na přípravu jednoduchých a rychlých jídel:

- sladké i slané pečivo, palačinky

- muffiny, toasty, croissanty

- omáčky a dipy

- ovoce a zelenina na mnoho způsobů

- lehké masité pokrmy a jídla z darů moře

- těstoviny, luštěniny

- pokrmy z rýže a brambor

- pomazánky, přesnídávky a mnoho dalších

Penny Preston je lékařka, která se zaměřuje na zdravý vývoj dětí. V knize zúročila nejen své vědomosti z lékařské praxe, ale i své zkušenosti matky dvou dětí. Vincent Iannelli, odborný konzultant této knihy, je dětský lékař, docent pediatrie na University of Texas Southwestern Medical School, člen American Academy of Pediatrics.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM