EN

Spalte tuky správným jídlem!

Zhubněte bez hladovění pomocí síly metabolizmu

Ulrich Strunz


Zhubněte do plavek i bez hladovění!
Štíhlá nebo štíhlý napořád - tento efekt přináší nová dieta, kterou vypracoval známý německý lékař, a která je založena na vlastnostech metabolismu, rychlosti a účinnosti spalování energie, a na vhodné kombinaci potravin. Příjmem potravin bohatých na bílkoviny naučíte své tělo spalovat tuky, zahájíte enzymovou revoluci ve svém těle. Vědecky podložená fakta vyplývající ze znalostí lidského organismu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Die neue Diät
Počet stran 184
EAN 9788025123119
Datum vydání 04.08.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Vychovejte si ve svém těle za pouhé 4 týdny „tukožroutské“ enzymy

Tato kniha bude vaším def initivním řešením problému s nadváhou, neboť v ní najdete návod, jak naučit své tělo intenzivně spalovat tuky – aby se neukládaly a nevytvářely tukové zásoby. Díky změně jídelníčku po dobu přibližně 4 týdnů si „vychováte” ve svém organismu enzymy, které tuky účinně spalují a které umožní, abyste zůstali navždy štíhlí i bez hladovění. Pro nastartování tohoto procesu pro vás autor sestavil jídelníček, který naleznete v této knize společně se spoustou vynikajících receptů, s doporučením, jaké potravinové doplňky jsou pro vás vhodné a s čtivým vysvětlením, proč je prostá změna jídelníčku tak účinná. Protože je autor aktivní sportovec, přidal pro vás i své osobní tipy na cvičení pro zpevnění svalstva.

Dr. Ulrich Strunz pracuje jako lékař – internista a gastroenterolog. Této metodě hubnutí se věnuje dlouhodobě a díky ní má i přes svůj věk (*1943) skvělou kondici a štíhlou postavu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM