EN

Imagine Logo Omezená školní licence

Programovací prostředí pro děti

Andrej Blaho, Peter Tomcsanyi, Ivan Kalaš


Chceš se stát programátorem třeba počítačových her? S želvou v Imagine Logo ti to půjde nejlíp!
Imagine je nová, vysoce kvalitní generace vývojového prostředí a programovacího jazyka Logo. Imagine je určen pro výuku programování dětí zhruba od 10 let, případně i mladších. Umožňuje práci na zábavných úkolech a v krátké době i tvorbu vlastních programovacích projektů, jako jsou např. jednoduché hry. Program je prodáván ve třech licenčních variantách: Domácí, Omezená školní a Neomezená školní.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 1
EAN 9788025112175
Datum vydání -
Věk od 15
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,1
Typ CD-ROM multimedia
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Imagine je nová, vysoce kvalitní generace vývojového prostředí a programovacího jazyka Logo.

Imagine je určen pro výuku programování dětí zhruba od 10 let, případně i mladších. Umožňuje rychlý počáteční pokrok, práci na smysluplných úkolech a v krátké době i tvorbu vlastních programovacích projektů, jako jsou např. jednoduché hry.

Imagine má objektově orientovanou strukturu integrovanou do jazyka Logo. Vedle „tradičních“ logovských aktivit umožňuje kreslení a animování, používaní zvuků, tvorbu multimediálních aplikací, výstup v podobě spustitelných souborů nebo apletů a mnoho dalšího.

Minimální konfigurace PC: Procesor Pentium II 400 MHz a rychlejší (nebo ekvivalent), 128 MB RAM, 60 MB volného prostoru na disku, CD mechanika, myš nebo jiné polohovací zařízení, zvuková karta. Operační systém Windows 98, 98 SE, ME, 2000, XP a DirectX 9.0.

Omezená školní licence je určena školám. Umožňuje nainstalovat a používat program Imagine Logo na nejvýše 20 počítačích ve škole. Učitelé a žáci školy mohou program nainstalovat a používat na libovolném počtu počítačů mimo školu pro svoji osobní potřebu, nikoliv však za účelem výuky na jiné škole.

Program je vydáván též pod Domácí licencí a Neomezenou školní licencí.

K tomuto programu byla nakladatelstvím Computer Press vydána kniha Imagine Logo – učebnice programování pro děti (prodejní kód KU0027), která obsahuje jak ucelený výklad, tak i mnoho zajímavých praktických úkolů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM