EN

Konverzační příručka pro seniory

důležitá slovíčka a fráze v 5 jazycích

Filip Němec, Helena Janečková, Jarmila Němcová, Marie Dvořáková


Cestovní jazyková příručka pro dříve narozené!
Příručka je určena pro ty dříve narozené, kteří rádi cestují, poznávají zajímavá místa v různých částech světa. Při svých toulkách zcela určitě ocení pomocníka, který jim umožní komunikovat v 5 světových jazycích: angličtině, španělštině, francouzštině, ruštině i němčině. Obsahuje základní slovní zásobu, ať se již jedná o pozdravy, bydlení v hotelu, nákupy, restauraci, návštěvu zajímavých míst, lékaře ad.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788025120927
Datum vydání 23.03.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,48
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Chystáte se do zahraničí? Na výlet či dovolenou? Rádi byste měli při ruce nejužívanější slovíčka i fráze? Abyste tak mohli komunikovat jazykem země, ve které budete? Pomůže vám naše příručka!

Je sestavena tak, aby vyhovovala právě starší generaci. Podává látku v úměrném množství a přehledně. Slovní zásobu jsme vybrali tak, aby odpovídala nejčastějším situacím, ve kterých se mohou senioři v zahraničí ocitnout. Obsahuje fráze týkající se cestování dopravními prostředky, ubytování, telefonování, nakupování, návštěvy lékaře, návštěvy u přátel, prohlídky zajímavostí atd.

Všechny fráze jsou uvedeny v pěti světových jazycích: angličtině, španělštině, francouzštině, němčině a ruštině. Kromě toho každá kapitola obsahuje rady a tipy, na co nezapomenout, jaká pravidla dodržovat, případně kde hledat zajímavé kontakty a odkazy.

Abyste mohli procvičit mluvenou podobu jazyka a bezpečně rozuměli odpovědím, přidali jsme ke knize CD obsahující mp3 se všemi namluvenými frázemi. Stačí si tedy na uši nasadit sluchátka, zapnout přehrávač a opakovat po rodilých mluvčích, co říkají.

Ať vám naše konverzační příručka v zahraničí i doma dobře slouží. Šťastnou cestu!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM