EN

Jak uchovávat potraviny

Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme

Gabriele Lehari


Zmražené, konzervované, nakládané, a přitom stále čerstvé potraviny na váš stůl.
Chcete si užít sklizeň z vaší zahrádky i během roku? Nemáte chuť denně nakupovat? Rádi byste vždy měli po ruce čerstvé potraviny? Poradíme vám, jak na to! V této knize získáte potřebné informace, jak správně uchovávat zásoby ve sklepě i v lednici, dozvíte se, jak nejlépe zamrazit různé druhy potravin, a vyzkoušíte si exotické i osvědčené recepty pro lahodné konzervování.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788025132623
Datum vydání 03.05.2011
Věk od 15
Formát 130x190 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,2050
Typ Kniha
Chcete si užít sklizeň z vaší zahrádky i během roku? Nemáte chuť denně nakupovat? Rádi byste vždy měli po ruce čerstvé potraviny? Poradíme vám, jak na to! V této knize získáte potřebné informace, jak správně uchovávat zásoby ve sklepě i v lednici, dozvíte se, jak nejlépe zamrazit různé druhy potravin, a vyzkoušíte si exotické i osvědčené recepty pro lahodné konzervování. Odborně konzervované potraviny jsou trvanlivé měsíce až roky, můžete je zpracovat podle chuti a hlavně, máte je kdykoliv k dispozici.

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

Přihlásit

Budete to vědět jako první!

Zajímá Vás, jaký knižní hit právě vychází, na jaké zboží je výhodná sleva, jaká běží soutěž o ceny? Přihlaste se k odběru našich e-mailových novinek!