EN

Konzervujeme po celý rok

Heinz K. Gans


Opravdová bible konzervování pro každou hospodyňku.
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Konservieren
Počet stran 224
EAN 9788025132616
Datum vydání 29.08.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.

- Historie konzervování

- Zavařování

- Džemy a marmelády

- Nakládání do oleje, octa či alkoholu¨

- Sušení ovoce a masa

- Nakládání a uzení masa

- Mléčně kvašení

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM