EN

Asijská kuchyně

Krok za krokem podle fotografií

Laura Zavan


Díky 'fotonávodům' si v kuchyni poradí i začátečník!
Úžasně jednoduchá a názorná kuchařka rychlých a lahodných asijských receptů. Pracovní postup pro přípravu těchto jídel naleznete postupně na fotografiích jednotlivých fází, které jsou popsány výstižnými návody. Podle této kuchařky navaří snadno a rychle i naprostý začátečník! Kniha je doplněna přehledem méně známých ingrediencí, a upřesněním, kde se tyto produkty dají sehnat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Mon Cours de Cuisine - Basiques d' Asie
Počet stran 256
EAN 9788025124352
Datum vydání 01.12.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,84
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování. Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu!

S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat:

- pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho…

- dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi…

- masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu…

- drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari…

- pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši…

- zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari…

- a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM