EN

Šperky z korálků

Lucie Kyselová


Kouzelné náramky, náhrdelníky i naušnice z vlastní dílny!
Vyberte si ty správné korálky a další potřeby pro navlékání a vrhněte se do výroby osobitých a elegantních šperků. Zkušená autorka a lektorka vám nabídne celou plejádu způsobů navlékání, nejrůznější typy šperků od prstenů až po náhrdelníky a navíc vám poradí, kde potřebný materiál získat. Podle fotografií, na nichž je postup výroby zaznamenán krok za krokem, snadno zvládnete svoji klenotnici vybavit krásnými kousky.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788025114803
Datum vydání 13.02.2007
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,24
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Vyberte si ty správné korálky a další potřeby pro navlékání a zhotovte si osobité a elegantní šperky. V první kapitole se dozvíte, jak rozmanité mohou korálky být a z jakých materiálů se vyrábí, další část je věnována ostatním druhům materiálu, bez kterých se při tvorbě neobejdete. Osvojíte si základní techniky a pak se můžete dát do vlastní tvorby podle fotografických návodů. Autorka vás povede krok za krokem projekty, díky nimž vaši klenotnici obohatíte o nejrůznější náušnice, náhrdelníky, náramky, prsteny i sponu do vlasů.

O autorce:

Lucie Kyselová

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou, obor informatika, specializuje se na počítačovou grafiku. Zabývá se fotografií a různými druhy ruční tvorby – dekorováním textilu, malbou na sklo, tvorbou oděvních doplňků a bytových dekorací. V poslední době se nejvíce věnuje tvorbě šperků.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM