EN

Fuchsie

Josef Bištiak


Vše, co potřebujete vědět o fuchsiích!
Fuchsie patří k velmi oblíbeným rostlinám našich letních zahrad i domácností. S oblibou je pěstovaly už naše babičky. Podařilo se nám shromáždit značné množství fotografií velmi atraktivních druhů i kultivarů, získali jsme fotografie pěstitelů také ze západní Evropy. Zkušený pěstitel doplnil informace o jejich pěstování. Věříme, že se tato kniha brzy stane pěstitelskou klasikou.

Detailní informace

Žánr zahrada
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788025107256
Datum vydání 21.09.2006
Věk od 15
Formát 243x170 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Již první objevená fuchsie svými květy natolik uchvátila pěstitele, že nadšení sběratelé rostlin podnikali mnoho dobrodružných výprav do hloubi jihoamerických pralesů za stále novými druhy těchto květin. Počátky křížení dávaly jen tušit, čím vším nás může tato exotická kráska ještě překvapit. A to platí dodnes.

Fuchsie se stále těší velké popularitě a jistě není troufalé se domnívat, že jejich obliba ještě zdaleka nedosáhla svého vrcholu. Věříme, že i tato kniha vzbudí váš zájem, odhalí bohatý svět fuchsií a třeba i vy rozšíříte již tak nemalé řady jejich zapálených pěstitelů. Tyto zajímavé květiny si naši pozornost bezpochyby zaslouží.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM