EN

Staré příběhy duchů a strašidel

Alte Geschichten von Geistern und Gespenstern

Jana Navrátilová


Záhadné příběhy v němčině upravené pro výuku!
Dvojjazyčné zpracování starých pověstí je určeno pokročilým studentům němčiny. Díky této knize se seznámíte se záhadnými příběhy – ty vás zavedou do světa nadlidských bytostí a poodhrnou cíp tajemství, které se skrývá v našich hradech a zámcích a dalších historických památkách. Navíc si obohatíte slovní zásobu, rozvinete schopnost porozumění mluvenému slovu a zdokonalíte se ve výslovnosti. Kniha je doplněna CD.

Detailní informace

Jazyk němčina
Počet stran 88
EAN 9788025132104
Datum vydání 17.03.2011
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,17
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Dvojjazyčné zpracování starých pověstí a legend je určeno mírně až středně pokročilým studentům němčiny. Díky této publikaci se seznámíte se záhadnými příběhy – ty vás zavedou do světa nadlidských bytostí a poodhrnou cíp tajemství, které se skrývá v našich hradech a zámcích, kostelech, klášterech a dalších historických památkách. Navíc si obohatíte slovní zásobu, rozvinete schopnost porozumění mluvenému slovu a zdokonalíte se v německé výslovnosti. Kromě německého textu v každé povídce najdete:

- zrcadlový český překlad,

- okomentované gramatické a lexikální jevy, které se vyskytují v textu,

- otázky na porozumění.

Kniha je navíc doplněna CD ve formátu MP3, na kterém jsou příběhy vyprávěny rodilými mluvčími.

Nejen děti, ale i dospělí vždy milovali tajemné příběhy z minulosti a strašidelné historky plné duchů a strašidel. Začtěte se do knihy, kterou právě držíte, a poodhalte tak nejen tajemství dávné minulosti, ale nahlédněte také do zákoutí cizího jazyka.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Navrátilová

Jana Navrátilová

Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM