EN

Němčina pro detektivy - Detektivní příběhy s hádankou

Deutsch für Detektive - Kriminalgeschichten zum Selberlösen

Jiří Horák, Karsten Rinas


Vžijte se do role detektiva a vyřešte záhadné příběhy v němčině!
Německé detektivky s hádankou nemají za úkol jen pobavit čtenáře vyluštěním záhadných příhod. Tento typ příběhů vychovává čtenáře k pečlivému čtení a představuje zábavný mozkový trénink. Ke každé povídce najdete zrcadlový český překlad, otázky na porozumění a hádankovou otázku v závěru. Kniha je doplněna audionahrávkou, na které jsou povídky namluveny rodilými mluvčími ve dvou verzích: jako monolog a jako dramatizace.

Detailní informace

Jazyk němčina
Počet stran 168
EAN 9788025128435
Datum vydání 28.07.2014
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,268
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Kdo z vás si při četbě detektivních příběhů nepředstavoval sám sebe v roli velkého vyšetřovatele? Kdo netoužil přijít na stopu pachatele dříve, než dojde k jeho odhalení? Právě teď máte šanci vžít se do role vyšetřovatele kriminálních činů, a to díky knize, kterou držíte v ruce. Němčina pro detektivy je stvořena přímo pro vás! Zábavné detektivní povídky s hádankou vám umožní zapojit vaše vyšetřovatelské schopnosti, pomocí kterých vypátráte zločince.

Cílem těchto humorných detektivních povídek však není jen pobavit čtenáře vyluštěním záhadných příhod. Příběhy navíc vedou čtenáře k pečlivému čtení a přemýšlení nad detektivními zápletkami představuje zábavný mozkový trénink, a tak je celá kniha výborným materiálem pro výuku cizího jazyka. Proto kromě německého textu v každé povídce najdete:

- zrcadlový český překlad,

- gramatické a lexikální poznámky, které se vztahují k textu,

- otázky na porozumění,

- hádankovou otázku.

Pokud byste měli potíže s rozluštěním případů, pomohou vám nápovědy a odpovědi k jednotlivým hádankám umístěné na konci knihy. Navíc v závěru naleznete také vysvětlivky k německé výslovnosti, které vám ji pomohou lépe zvládnout.

Ke stejnému účelu poslouží i audionahrávka, na které jsou povídky namluveny rodilými mluvčími ve dvou verzích: jako monolog, kdy text je čten jedním mluvčím, a jako dramatizace s více mluvčími.

Vžijte se do role detektiva a vyřešte záhadné příběhy!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM