EN

Německá slovíčka a fráze

pro lenochy

Jana Navrátilová


Němčinu teď zvládne každý!
Publikace je určená pro ty, kteří se chtějí naučit to nejnutnější z německého jazyka. V každé z 15 lekcí najdete slovní zásobu s přepisem výslovnosti, základní informace o německé gramatice, cvičení a na závěr vtipy, hádanky a autentické materiály z německého prostředí. Díky nahrávkám na přiloženém CD si osvojíte německou výslovnost. Na CD také najdete interaktivní testy a cvičení, které pomohou zvládnout úskalí němčiny.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025125700
Datum vydání 20.07.2010
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,24
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Patříte mezi ty, kteří se učili němčinu ve škole? Chtěli jste se sami naučit německy, ale neměli jste dost trpělivosti? Nebaví vás nudné studium? Pokud se svého cíle nechcete vzdát a věříte, že byste mohli mluvit a rozumět německy, tato kniha je pro vás!

V každé z 15 lekcí knihy nejprve najdete rozsáhlou slovní zásobu k tématu. Velkou pomůckou je přepis výslovnosti u všech slovíček, který pomůže i úplnému začátečníkovi bez problémů zvládnout německou výslovnost. V lekci také najdete základní informace o německé gramatice podané v dostupné a přehledné formě. Pozornost je věnována zejména těm gramatickým jevům, které mohou dělat potíže českému mluvčímu. Za gramatikou následují cvičení a na závěr vás čekají hádanky, přísloví, anekdoty anebo krátké texty o reáliích německy mluvících zemí.

Díky namluveným frázím na přiloženém CD si osvojíte německou výslovnost. Kromě toho na CD najdete rozmanité interaktivní testy a cvičení, které vám zábavnou formou pomohou zvládnout úskalí němčiny.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Navrátilová

Jana Navrátilová

Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM