EN

Vyjednávání v angličtině

profesionálně a úspěšně

Louise Pile, Susan Lowe


Klíč k úspěšnému vyjednávání v angličtině!
Cílem této publikace je rozšířit jazykové ználosti nutné k efektivnímu vyjednávání v angličtině, ať už v rámci nějaké organizace nebo s obchodními partnery, týmově i individuálně. Každá lekce se skládá ze cvičení, souhrnu frází, které jsou užitečné v konkrétní situaci, závěrečného opakování.Vzhledem k tomu, že je kniha doplněna klíčem ke cvičením a přepisem všech audio nahrávek, je ideální příručkou pro samouky.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Původní název Negotiating
Počet stran 80
EAN 9788025122976
Datum vydání 11.02.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,2
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Vyjednávání je dnes jednou z nejčastějších obchodních aktivit, ať už se jedná o formální diskuzi mezi zákazníkem a dodavatelem, anebo o neformální rozhovor s kolegou o dalších krocích nějakého projektu. V neposlední řadě je důležité umět se domluvit i v angličtině.

Cílem této publikace je naučit mírně pokročilé uživatele AJ nejdůležitějším postupům a vyjednávacím technikám, které jsou potřebné k dosažení nejvýhodnějších dohod. Dozvíte se, jak navázat kontakt s partnery a začít vyjednávání, jak celý proces řídit, jak úspěšně prosazovat svoje návrhy a reagovat na protinávrhy a jak nakonec dosáhnout dohody.

Každá ze šesti kapitol obsahuje:

- rozsáhlou slovní zásobu, včetně užitečných výrazů a frází

- praktická cvičení

- tipy pro efektivní ústní projev v angličtině

- závěrečné opakování

Na přiloženém audio CD najdete ukázky rozhovorů, diskuzí a telefonátů z obchodního prostředí, které poslouží jako šablony či osnova pro přípravu vlastních jednání.

Vzhledem k tomu, že je kniha doplněna klíčem ke cvičením a přepisem všech audionahrávek, je ideální příručkou pro samouky. Lze ji také využít při výuce v konverzačních kurzech nebo kurzech obchodní angličtiny.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM