EN

Slangová angličtina

Not the Queen's English

Anglictina.com


Naučte se anglická slovíčka, kterými se mluví ve skutečném životě!
Chcete se naucit anglická slovícka ze skutecného života? Ostrá, jadrná ale reálná! Abyste porozumeli lidem na ulici, v restauraci, ve filmech? Ruzným sociálním skupinám? Prírucka obsahuje abecedne serazené slangové výrazy, pripojený anglický spisovný ekvivalent i ceský preklad. U slang. výrazu je pridána fráze slangová i spisovná. Poznáte, jak bývají výrazy používány prakticky. Knihu doplnují 2 audio CD.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788025118467
Datum vydání 18.12.2007
Věk od 15
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,25
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Chcete se naučit anglická slovíčka ze skutečného života? Ostrá, jadrná, ale reálná! Abyste porozuměli lidem na ulici, v restauraci, ve filmech? Různým sociálním vrstvám, nebo třeba i profesím?

Příručka obsahuje nejčastější slangové výrazy. Jsou abecedně seřazené, ke každému je připojen spisovný anglický ekvivalent a samozřejmě český překlad. U slangového i spisovného výrazu jsou přidány fráze. Poznáte tak, jak se výrazy používají prakticky.

Knihu doplňují dvě audio CD, která nahráli rodilí mluvčí.

O autorech:

Publikace je vytvořena autorským týmem internetové jazykové školy Anglič­tina.com. Autoři projektu pod vedením Petra Špirka a Karla Jamese Pratera mají již ví­ce než desetileté zkušenosti s výukou angličtiny. Své poznatky nyní spojují s moderní technologií a připravují multimediální učebnice (audio, video, animace, interaktivní cvičení) speciálně určené pro české studenty.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM