EN

Angličtina za 24 dnů

Intenzivní kurz pro samouky

Emily A. Grosvenor


Zvládněte základy angličtiny za 24 dnů!
Učebnice pro samouky je určena pro mírně pokročilé uživatele. Zopakuje s nimi ve 24 lekcích všechny podstatné tematické okruhy – setkání a pozdravy, rodina, nakupování, dům, oblékání, restaurace, dopravní prostředky, cestování, příroda, koníčky, zdraví, pošty a banky, telefonování, psaní korespondence ad. Každá kapitola obsahuje krátké články se slovíčky, rozbor gramatiky a samozřejmě řadu cvičení s řešením na konci knih.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Původní název Englisch in 24 Stunden
Počet stran 248
EAN 9788025110799
Datum vydání 21.09.2006
Věk od 15
Formát 163x215 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,44
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Angličtina za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, kterým budou rychle a spolehlivě zasvěceni do jazyka. Díky didaktickému zpracování a stoupajícímu stupni obtížnosti je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří začínají již po několikáté.

Ve 24 kapitolách se pracuje s nejdůležitějšími tématy všedního dne. Ať už je to na nádraží, při nákupu, v bance nebo u lékaře – ke každé situaci najdete nejdůležitější fráze, potřebnou slovní zásobu a gramatické základy.

Každá lekce obsahuje vzorové texty a příklady dialogů, které Vám zprostředkují důležitá slovíčka k danému tématu. V zajímavých infoboxech najdete informace týkající se jazyka, které poukazují na zvláštnosti a speciální případy.

V rámci lekce si na základě pestrých cvičení můžete zopakovat, či upevnit to, co jste se již naučili. Na základě přiřazování, překladových cvičení, hádanek a otázek k textu, jakož i na základě gramatiky si procvičíte naučenou látku a řešení můžete vpisovat rovnou do knihy.

Na CD naleznete nahrané nejdůležitější dialogy k poslechu, ke společnému přeříkání a čtení současně s nahrávkou. Nejprve si texty jen poslechněte. Poté si je společně s nahrávkou přeříkejte, abyste získali počáteční cit pro nový jazyk a naučili se správně vyslovovat. Do třetice byste měli přikročit k tomu, že budete společně s nahrávkou číst dialogy, abyste byli schopni spojit psané slovo s výslovností.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Další tituly z řady "Intenzivní kurz"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM