EN

Německá nepravidelná slovesa + audio CD

Jana Navrátilová


Příručka pro začátečníky i mírně pokročilé. Je rozdělena do dvou částí: mluvnici a cvičebnici. Cvičebnice je strukturována do 5 oddílů – sloves pomocných, způsobových (modálních), silných I., II. a III., smíšených a nepravidelných i sloves s odlišnou předložkovou vazbou. Všechny oddíly nabízejí za každým ze sloves vzorové věty. Následují cvičení a případně i otázky vážící se k rozhovorům, jež najdete na třech audio CD.

Detailní informace

Žánr gramatika
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788025106808
Datum vydání 18.08.2005
Věk od 15
Formát 146x206 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,16
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Příručka je určena pro začátečníky nebo i pokročilé studenty a samouky němčiny. Umožní procvičit si nepravidelná slovesa, která tvoří jednu ze základních mluvnických kategorií německého jazyka, bez níž se prostě nedomluvíte.

Látka je rozdělena do dvou hlavních částí: mluvnice a cvičebnice.

Mluvnice vám poskytne základní informace ohledně použití pomocných sloves, způsobových sloves, slabých a silných sloves, smíšených a nepravidelných sloves, podmiňovacího způsobu, budoucího času a trpného rodu v němčině.

Cvičebnice je strukturována do pěti oddílů - pomocných sloves, způsobových (modálních) sloves, silných sloves I., II. a III., smíšených a nepravidelných sloves, sloves s odlišnou předložkovou vazbou.

Všechny tři oddíly nabízejí za každým ze sloves vzorové věty. Uvědomíte si tak kontext, jak bývá dané nepravidelné sloveso nejčastěji užíváno. Za každým z oddílů následují cvičení a případně i otázky vážící se k rozhovorům/konverzacím, jež najdete na CD. Samozřejmostí je i klíč ke cvičením, nacházející se na konci publikace.

Ke knize je připojeno AUDIO CD určené pro porozumění mluvenému slovu a procvičování výslovnosti.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Navrátilová

Jana Navrátilová

Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM