EN

Stress management v kostce

Vneste více harmonie do svého života

Brian Clegg


Získejte manažerské schopnosti rychle a zábavnou formou!
Kniha je určena manažerům, školitelům a zájemcům o získání ucelených informací pro úspěšný rozvoj osobnosti, obzvlášť zvládání stresu. V úvodu knihy je stručný výklad problematiky, za ním následuje 70 cvičení. Techniky a cvičení jsou prezentovány ve standardním formátu se stručným popisem požadované přípravy, použitých zdrojů a doby potřebné k činnosti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788025106174
Datum vydání 14.07.2005
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,2
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Stres může zabíjet – ale nemusí! Stres není jen zápornou záležitostí, pokud se naučíte, které věci vás ničí, a které aspekty stresu ve vás naopak podnítí nadšení.

Stress management ze série V kostce pomůže vyhodnotit aktuální úroveň vašeho stresu, přičemž se snaží zodpovědět otázku, odkud se stres bere. Cvičení uvedená v knize vnesou do vašeho života více klidu. Stres často přichází ruku v ruce s časovým presem. Tato cvičení jsou však koncipována tak, aby se dala provádět i v rámci náročného pracovního rozvrhu, každé zabere 5 až 20 minut. Příručka Stress management je plná jednoduchých, ale efektivních technik, které můžete použít v práci i doma, pokud potřebujete:

- zvládat své emoce;

- chránit se před nežádoucím stresem;

- vyhodnotit vlastní potřeby a aktuální úroveň stresu;

- odstranit průvodní jevy stresu;

- získat správnou životní rovnováhu.

S knihou Stress management budete lépe zvládat svůj život.

O autorovi:

Brian Clegg je novinářem a poradcem v oblasti kreativity. Je známým spisovatelem, který píše pro tradiční média i pro Internet. Napsal již řadu knih vydaných nakladatelstvím CP Books v sérii V kostce, mezi jinými Time Management a Stress Management. V knize Training Plus nabízí nový přístup k rozvoji lidských zdrojů.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM