EN

2000 nejužívanějších španělských slov

verze se 3 audio CD

Jarmila Němcová, Miluše Kalábová


Základní slovní zásoba, kterou potřebujete pro efektivní komunikaci!
Pokud si osvojíte 2000 slovíček, jež obsahuje tato příručka, zvládnete španělsky komunikovat v běžných denních situacích. V knize najdete výrazy seřazeny abecedně, takže si je stačí jen pročítat a zopakovat. Navíc u každého slovíčka nejdete frázi s českým překladem, abyste si procvičili, jak bývají slovíčka používána v rámci věty. Pro procvičení výslovnosti či porozumění slovům v mluvené podobě slouží přiložené CD.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 100
EAN 9788025105108
Datum vydání 13.04.2005
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,2
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

Zvukové ukázky vybraných slovíček a frází ve formátu MP3 naleznete zde.

Příručka je určena pro ty, kteří se učí španělsky. Ať již jde o začátečníky nebo i středně pokročilé. Umožní vám zopakovat si nejfrekventovanějších 2000 slov. Pokud je ovládáte, můžete již španělsky velmi efektivně komunikovat.

Španělská slovíčka jsou v knize řazena abecedně. Za každým z nich je uveden český překlad a následuje věta. Uvědomíte si tak vazby a kontext, jak bývá daný výraz nejčastěji užíván.

Na CD najdete pět poslechových lekcí – jsou rozčleněny tematicky na celky Comidas, Compras, Familia, Profesiones a Viajes. Slouží k procvičování výslovnosti a pomohou vám také zafixovat si slovo v mluvené podobě, abyste mu dokázali okamžitě porozumět.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM