EN

Porada

jako efektivní nástroj řízení

Oldřich Šuleř


Hladce a s grácií zvládnete každou poradu!
Naučíte se sestavit účelný program porady, vhodně organizovat různé typy porad, vést efektivně diskusi, řídit vznikající konflikty, identifikovat nedostatky, profesionálně prezentovat důležité informace, přijímat vhodným stylem rozhodnutí. Uvědomíte si i, jaké přínosy a nedostatky každý typ porad přináší sebou, jak jeho silné stránky využít a slabé eliminovat. Osvojíte si řadu důležitých řídicích dovedností.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 148
EAN 9788025120910
Datum vydání 23.09.2008
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,266
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V publikaci se seznámíte se sedmi základními typy porad: operativní, výrobní, manažerskou, řešitelskou, kontrolní, krizovou a strategickou. Odlišují se svým účelem i programem, zásadami vedení, použitými technikami a dalšími nástroji, které umožňují dosáhnout efektivně jejich cílů. Dozvíte se, jaké přínosy nabízí který typ a jak je co nejlépe využít.

Naučíte se dobře přípravit poradu, sestavit správně její program, vést efektivně jednání, strukturovat diskusi, zvládat konflikty, přijímat vhodným stylem rozhodnutí i vyhodnocovat úspěšnost porady.

Upozorníme vás na nejběžnější chyby a nedostatky porad. Zaměříme se rovněž na přednosti a efektivní taktiky jednání se základními typy předsedajících i účastníků porad.

O autorovi:

Autor Ing. Oldřich Šuleř se věnuje strategickému řízení, manažerským technikám a rozvoji tzv. měkkých dovedností. Absolvoval Technickou univerzitu v Ostravě a manažerské programy v Japonsku, USA, Nizozemí a Velké Británii. Po roce 1990 působil jako člen vrcholového managementu, představenstva a dozorčí rady různých českých firem. Je majitelem poradenské a vzdělávací firmy Šuleř Transform (www.suler.cz ) a spolumajitelem Školy manažerského rozvoje. Pracuje jako konzultant a lektor pro řadu významných českých, slovenských a zahraničních firem. Je autorem a spoluautorem osmi knih o řízení a manažerských technikách.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM