EN

Jak pojistit firmu

Dana Čepková


Kniha si klade za cíl přehlednou formou přiblížit jak podnikatelům, tak široké veřejnosti, jak se dají pojistit rizika podnikatelských subjektů. Text je systematicky rozčleněn, přičemž názvem každé kapitoly je vlastně otázka, na kterou by měli čtenáři v dalším textu najít odpověď. Přílohy obsahují seznam komerčních pojišťoven, které nabízejí pojistné krytí podnikatelských rizik, a dále přehled právních předpisů.

Detailní informace

Žánr podnikání
Jazyk čeština
Počet stran 90
EAN 9788072263370
Datum vydání 03.04.2002
Věk od 15
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,2
Typ Kniha

Publikace s názvem „Jak pojistit firmu“ si klade za cíl přehlednou formou přiblížit čtenářům, a to jak podnikatelům, tak široké veřejnosti, jak se dají pojistit rizika podnikatelských subjektů.

Pro občany a zejména podnikatele je pojištění významné a ekonomicky nutné. Jeho podcenění může způsobit vážné škody a naopak správný přístup k pojištění optimalizuje náklady na objektivně existující rizika. Každý podnikatel by měl mít zájem na minimalizaci možných škod a ztrát ve svém životě i v podnikatelské činnosti.

Publikace je základem pro spolupráci podnikatelských subjektů (živnostníků, obchodních společností,…) a komerčních pojišťoven. Ve vzájemném vztahu mezi pojišťovnou a klientem jde o partnerství – je založeno na spokojenosti obou účastníků.

Text je systematicky rozčleněn do 12 kapitol a 2 příloh. Názvem každé kapitoly je vlastně otázka, na kterou by měli čtenáři v dalším textu najít odpověď. Přílohy obsahují seznam komerčních pojišťoven, které nabízejí pojistné krytí podnikatelských rizik a dále přehled právních předpisů vztahujících se k pojišťovnictví.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM