EN

Grafomotorická cvičení

Věra Ovečková


Bavíme a učíme se s tužkou v ruce!
Kniha nabízí velké množství rozmanitých cvičení, která jsou určena dětem zejména předškolního věku k rozvoji grafomotorickýh dovedností. Každá strana nabízí jiné cvičení doplněné jednoduchou říkankou, kterou si děti snadno zapamatují. Úkoly také procvičují například postřeh, orientaci, paměť, ale i další důležité dovednosti a znalosti. Veselé barevné průvodní postavičky děti provedou krok za krokem celou knihou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788025117637
Datum vydání 29.07.2013
Věk od 4
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,28
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Tato kniha je určena především dětem předškolního věku a prvňáčkům. Mohou ji využívat nejen rodiče, ale také učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové.

Obsahuje grafomotorická cvičení, která učí jemné pohyblivosti ruky, důležité pro základ psaní v první třídě, a vede dítě rovněž k orientaci v čase a prostoru. Jednoduché matematické úlohy rozvíjí schopnost určovat počet a porovnávat velikosti. Rovněž je kladen důraz na postřeh, rozlišení tvarů i barev. V pracovních listech jsou použity pojmy z běžného života, aby dítě mohlo pracovat se známými slovy a obrázky. Hravou formou je zde spojen pohyb s říkankou, což je velmi důležité pro lepší a trvalejší upevnění získávaných schopností a dovedností.

Kniha by měla dětem pomoci rozvinout nejen motorické, ale i orientační schopnosti, a zároveň přinést příjemné chvíle plné užitečné zábavy!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM