EN

Písničky pro děti + 2 CD

Zdeněk Král


Umí vaše děti zpívat nejznámější písničky o zvířátkách?
Zpěvník a dvě CD jsou určeny hlavně dětem. Mají jim pomoci zapamatovat si a procvičit melodie i slova nejznámějších lidových i umělých písniček. Zpěvník obsahuje 100 písní, převážně lidových, ale také folkových, country, z populární hudby aj. Jsou uvedeny formou not pro zpěváky – melodie písně a slova (i značky akordů) nebo jako notová linka zpěvu s jednoduchým klavírním doprovodem.

Detailní informace

Žánr písničky
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025122624
Datum vydání 11.02.2009
Věk od 4
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,82
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Zpěvník a dvě CD jsou určeny těm nejmenším. Mají jim pomoci zapamatovat si a procvičit melodie i slova nejznámějších lidových i umělých písniček.

Zpěvník obsahuje 100 písní, převážně lidových, ale také folkových, country, z populární hudby aj. Jsou uvedeny formou not pro zpěváky – melodie písně a slova (i značky akordů)

První CD obsahuje 50 písniček s doprovodem nástrojů i se zpěvy, které nahráli členové dětského pěveckého sboru Kantiléna.

Druhé CD obsahuje stejné písničky, ovšem pouze jako KARAOKE. Děti si tak mohou vyzkoušet, jak si melodii i slova zapamatovaly, jací jsou zpěváčci a jak umí skladby samy s CD v přehrávači zazpívat.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM