EN

Kam v Praze

4. aktualizované vydání

Eva Obůrková


Praha známá i neznámá
Pro ty z vás, kteří chtějí objevovat zajímavá místa v České republice, je připravena naše edice Kam. Přes 500 tipů na výlety pro jednotlivce i rodiny v Praze i okolí, tematické řazení do 10 zájmových okruhů, ověřené kontakty – telefony, internetové stránky, e-maily. Přes 400 fotografií a 100 ilustrací, přehledné mapy s podrobným rejstříkem pro snadnou orientaci a výběr výletu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025132043
Datum vydání 28.02.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,64
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Více než 500 tipů na výlety pro jednotlivce i rodiny po celé Praze

- tematické řazení do 10 zájmových okruhů

- otevírací doby a ověřené kontakty

- telefony, internetové stránky, e-maily

- přes 400 fotografií a 100 ilustrací

- přehledné mapy s podrobným rejstříkem pro snadnou orientaci a výběr výletu.

Pokud cestujete do hlavního města s dětmi a přivítali byste více tipů a nápadů kam se s nimi vydat, doporučujeme vám naši knihu Výlety s dětmi v Praze a středních Čechách. Eva Obůrková(* 1967) – novinářka, reklamní textařka, ilustrátorka a holka pro všechno na volné noze, kašpar a černá ovce dvou rodin, manželka, maminka, pohovka, služka, věšák, otrokyně a chovatelka dětí, koček, psů a všeho, co se vzájemně nesežere. www.skliba.cz

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM