EN

Jezdíme ekonomicky

Jak jezdit s nižší spotřebou paliva

Jan Horníček


Chcete také jezdit za 2,8 l/100 km?
Ojedinělá kniha popisující ekonomický způsob jízdy a vliv technického stavu motorového vozidla na spotřebu paliva. Autor, mnohaletý účastník a dvojnásobný vítěz soutěže o nejnižší spotřebu (Economy Run), popisuje své zkušenosti a know-how jak dosáhnout s vozem Felicia 1.3 spotřeby 2,87 l/100 km. Zkuste i vy pomocí této knihy dosáhnout nižší spotřeby paliva a ušetřit tisíce korun!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 148
EAN 9788025116241
Datum vydání 22.05.2007
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,28
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Trápí vás stále rostoucí ceny benzínu, nafty nebo LPG? Při současných cenách hraje spotřeba paliva ve finančním rozpočtu každého majitele vozidla důležitou roli. V předkládané knize vám dvojnásobný vítěz soutěže o nejnižší spotřebu prozradí své mnohaleté zkušenosti a cenné know-how, abyste i vy dokázali snížit spotřebu paliva vašeho vozidla o několik litrů na 100 kilometrů.

Kniha se podrobně a názorně věnuje způsobu jízdy, technickému stavu vozidla a dalším faktorům, ovlivňujícím spotřebu paliva. Je určena pro řidiče automobilů, motocyklů i nákladních vozidel – bez rozdílu značky vozidla či objemu motoru. Pro větší přehlednost jsou nejdůležitější zásady soustředěny do srozumitelných tipů, umožňujících snadnou orientaci i čtenářům, kteří se o motorová vozidla příliš nezajímají. Budete-li se řídit alespoň těmi nejdůležitějšími zásadami, vrátí se vám investice do této knihy již po ujetí několika málo stovek kilometrů.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM