EN

333 tipů a triků pro notebook

Ondřej Bitto


Sbírka nejužitečnějších návodů a řešení
Ať už svůj notebook používáte k práci, zábavě nebo studiu, kniha vám nabídne sbírku 333 na sobě nezávislých článků a 33 článků bonusových, s nimiž objevíte netušené možnosti a efektivnější postupy, a svůj přenosný počítač využijete skutečně na maximum. Kniha je zaměřena jak na začínající, tak pokročilé uživatele notebooků s Windows 7 či malých netbooků s Windows 7 Starter. Všechny programy a doplňky najdete na CD.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788025132319
Datum vydání 10.02.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,46
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Také netoužíte po složitých průvodcích či příručkách, které o notebooku neprozradí nic nového? Pak nahlédněte do sbírky těch nejlepších návodů, tipů a rad rozčleněných podle obtížnosti.

Ať už svůj notebook používáte k práci, zábavě nebo studiu, kniha vám nabídne sbírku 333 na sobě nezávislých článků a 33 článků bonusových, s nimiž objevíte netušené možnosti a efektivnější postupy a svůj přenosný počítač využijete skutečně na maximum. Kniha je zaměřena jak na začínající, tak pokročilé uživatele notebooků s Windows 7 či malých netbooků s Windows 7 Starter. Každý tip a trik je rozlišen podle obtížnosti a nevyžaduje čtení jiných částí knihy, takže snadno a rychle najdete přesně to, co zrovna potřebujete. Autor vám mimo jiné poradí:

- Jak přizpůsobit chování notebooku s Windows

- Jak na rychlejší práci disku, úsporu místa a optimalizaci paměti

- Jak se snadno připojit k Wi-Fi

- Jak šetřit energii baterie notebooku

- Jak na hudbu, video, televizi, fotografie a vypalování na cestách

- Jak v terénu komunikovat a pracovat s mobilní kanceláří

- Jak řešit problémy a notebook správně zabezpečit

Na přiloženém CD najdete všechny programy, utility, miniaplikace a rozšíření Windows, jimž se věnují tipy a triky v knize, a řadu dalšího užitečného softwaru pro snadnější a bezpečnější práci s notebookem a netbookem. O autorovi:

Ondřej Bitto je šéfredaktorem webu JNP.cz a jako autor má na svém kontě řadu knih, např. Notebook pro úplné začátečníky nebo 1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 7. Jeho články můžete najít také v časopisech Jak na počítač a Computer nebo na webu Živě.cz.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM