EN

333 tipů a triků pro systém Joomla!

Marek Žmijovský


Sbírka nejlepších postupů a řešení pro váš web
Publikace formou krátkých a stručných článků nabízí sbírku těch nejužitečnějších postupů pro tvorbu a správu webů v systému Joomla!. Kdykoli si nevíte rady, potřebujete inspiraci či pomoc s řešením zapeklitého problému, stačí nalistovat příslušnou stranu. Kniha z edice 333 tipů a triků odpoví na všechny vaše otázky, seznámí vás s důmyslnými postupy profesionálů a ukáže vám, jak vaše představy okamžitě použít v praxi.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788025132302
Datum vydání 28.02.2011
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,44
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Tvoříte webové stránky v systému Joomla! a hledáte rychlého pomocníka, v němž okamžitě najdete přesně to, co potřebujete? Už nemusíte číst spoustu stránek teorie, v této knize najdete jen nezbytné minimum – popis řešení a nutný postup.

Publikace formou krátkých a stručných článků nabízí sbírku těch nejužitečnějších postupů pro tvorbu a správu webů v systému Joomla!. Kdykoli si nevíte rady, potřebujete inspiraci či pomoc s řešením zapeklitého problému, stačí nalistovat příslušnou stranu. Kniha z edice 333 tipů a triků odpoví na všechny vaše otázky, seznámí vás s důmyslnými postupy profesionálů a ukáže vám, jak vaše představy okamžitě použít v praxi. Autor v knize představí mimo jiné:

- Jak na efektní vzhled stránek a šablony

- Jak vytvořit navigaci vašeho webu na míru

- Jak spravovat a vytvářet textový i multimediální obsah

- Jak na efektní fotogalerie, lightboxy a zobrazení obrázků

- Jak na vyhledávání, ankety, blog, kalendáře či RSS kanály

- Jak na přihlašování a správu uživatelů

- Jak na vlastní design webových stránek

- Jak využít užitečné komponenty, moduly a pluginy

- Jak na SEO a zálohování vašeho webu

Přiložené CD obsahuje instalaci systému Joomla! včetně české a slovenské lokalizace a dále řadu atraktivních šablon vzhledu, desítky komponent, modulů a pluginů, a nechybí ani užitečné nástroje pro správu vašich webových stránek.

O autorovi: Marek Žmijovský, student Univerzity Konštantína Filozofa v Nitře, se věnuje implementaci informačních technologií do vyučování na školách a podpoře e-learningového vyučování (LMS Moodle). Mimo systému Joomla!, s nímž aktivně pracuje od roku 2007, se věnuje také dalším redakčním systémům, jako jsou Magento, PrestaShop či WordPress a Drupal.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM