EN

C# 2010

Rychlý průvodce novinkami a nejlepšími postupy

Trey Nash


Přejděte na C# 4:0
Seznamte se nejen s novinkami posledních verzí jako jsou dynamické typy, rozšiřující metody, kovariance a kontravariance, lambda-výrazy a LINQ, ale i s celým jazykem C#! Kniha pokrývá širokou oblast témat od základních příkazů, jednoduchých programů až po komplexní projekty. Autor demonstruje výklad na řadě malých praktických ukázek a v celé publikaci klade důraz na použití návrhových vzorů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název ACCELERATED C# 2010, First Edition
Počet stran 624
EAN 9788025130346
Datum vydání 20.07.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,94
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Potřebujete rychle přejít na nejnovější verzi jazyka C#? Nechcete ztrácet čas nudnou teorií, potřebujete maximalizovat využití funkcí nové verze? Tato kniha vás naučí vytvářet bezchybné, robustní a výkonné C# 4.0 aplikace.

Publikace vás provede do detailu novějšími vlastnostmi jazyka C#, jako jsou dynamické typy, rozšiřující metody, kovariance a kontravariance, lambda-výrazy a LINQ. Autor na krátkých praktických příkladech ukazuje, jak rychle a efektivně za použití návrhových vzorů vytvořit vysoce kvalitní programy. Postupy v knize vám ukážou nové možnosti, jak řešit nejrůznější problémy vyskytující se při realizaci komplexního projektu. Publikaci ocení nejen ti, kteří přechází na C# 4.0 ze starších verzí, ale i programátoři jiných objektově orientovaných jazyků, kteří se rozhodli přiučit se něco o tomto jazyku z dílny Microsoftu. Publikace vás mimo jiné naučí, jak:

- Pracovat s třídami, strukturami a objekty

- Využít přetěžování operátorů

- Vytvářet a ošetřovat výjimky

- Rozdělit zátěž do podprocesů

- Dotazovat se na data pomocí LINQ

- Využívat pole, kolekce a iterátory při práci s daty

- Správně používat delegáty a anonymní funkce

O autorovi:

Trey Nash pracuje jako starší technik v týmu Platforms Global Escalation Services ve společnosti Microsoft, podílí se na vývoji operačních systémů Windows a dalších produktů. Školí ladění programů a specializuje se na platformu .NET. Dříve pracoval pro společnost Macromedia Inc.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM