EN

Nenuťte uživatele přemýšlet!

Praktický průvodce testováním a opravou chyb použitelnosti webu

Steve Krug


Otestujte si sami použitelnost svého webu
Praktický průvodce k bestselleru Webdesign: Nenuťte uživatele přemýšlet! převádí přímočarý přístup k testování použitelnosti do praxe. Steve Krug vás pomocí praktických rad, množství ilustrací a za přispění jeho osobitého humoru krok za krokem provede všemi fázemi testování a opravou chyb použitelnosti vašeho webu, webové aplikace či jiného produktu. Zvládnete to sami a s minimálními náklady!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Rocket Surgery Made Ease
Počet stran 168
EAN 9788025129234
Datum vydání 04.05.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,34
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Praktický průvodce k bestselleru Webdesign: Nenuťte uživatele přemýšlet!

Dnes už není žádným tajemstvím, že testování použitelnosti může testovaný produkt dramaticky vylepšit. Nemusí však být drahou záležitostí, kterou si mohou dovolit jen ty největší společnosti. Steve Krug předvádí, že testování použitelnosti zvládnete vy sami, a to s minimálními náklady.

Praktický průvodce k bestselleru Webdesign: Nenuťte uživatele přemýšlet! Doplňuje původní knihu o ryze praktické postupy testování a jeho řízení. Ve své další knize vás Steve Krug krok za krokem provede všemi fázemi vlastního testování a opravou chyb použitelnosti vašeho webu, webové aplikace či jiného produktu.

Pomocí praktických rad, množství ilustrací a za přispění svého osobitého humoru Steve například vysvětluje, jak:

- Otestovat jakýkoli design – od črty na ubrousku až po plně funkční web

- Soustředit se na snahu nalézt ty nejdůležitější problémy (protože nikdo nemá čas nebo prostředky, aby je opravil všechny)

- Jen s malým úsilím nalezené problémy správně opravit

Spojením procesu testování a oprav nalezených chyb tato kniha umožní malým týmům testovat co nejdřív a co nejčastěji, čímž zachytí problémy v době, kdy je jejich náprava snadná.

O autorovi:

Steve Krug provedl svůj první test použitelnosti před dvaceti lety a při každém provedení dalšího testu se dozví něco nového. Je autorem dvou vydání knihy Webdesign: Nenuťte uživatele přemýšlet! Jeho publikace se ihned staly bestsellery a byly přeloženy do řady světových jazyků.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM