EN

500 póz pro fotomodeling

Obrazová kolekce profesionálních fotografů

Michelle Perkins


Najděte tu pravou pózu pro vaši modelku.
Jedním z nejnáročnějších úkolů při fotografování žen je výběr té správné pózy. Takové která s ohledem na oblečení a prostředí pomůže nejlépe zachytit osobnost modelky, zároveň však bude v celkové kompozici dostatečně vizuálně atraktivní. Množství snímků od světově nejuznávanějších portrétních, módních a komerčních fotografů poskytuje nápady fotografům hledajícím inspiraci pro svou práci.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025128497
Datum vydání 25.05.2010
Věk od 15
Formát 210x235 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Fotografujete ženy jako profesionál nebo je to jen jeden z vašich oblíbených žánrů? Stále hledáte inspiraci pro lepší záběry modelky před objektivem? Chcete nahlédnout do portfolia skutečných mistrů a naučit se pracovat jako oni?

Jedním z nejnáročnějších úkolů při fotografování žen je výběr té správné pózy. Takové, která dá vyniknout ženské kráse a zároveň bude působit přirozeně. Kromě toho je také třeba myslet na vhodnou kompozici, aby na výsledných snímcích nebyla atraktivní pouze modelka, ale také celkový vizuální dojem fotografií. V knize najdete pestrý výběr:

- Nápadů pro realizaci portrétů ve studiu i v exteriérech

- Příkladů pózování pro klasické, neformální i módní snímky

- Záběrů hlavy a ramen, horní poloviny těla i celé postavy

- Shrnutí všech základních pravidel pro správné pózování

Množství snímků od uznávaných módních, portrétních a komerčních fotografů vám poskytne dostatečný zdroj nápadů pro vaši práci s modelkou. Během fotografování pak můžete kdykoli jednoduše vybrat druh pózy, kterou byste rádi použili, prohlédnete si několik konkrétních příkladů její realizace a už bude jen na vás, zda se necháte inspirovat, nebo se pokusíte přijít s něčím novým.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM