EN

Adobe After Effects

Výukový průvodce tvorbou videoefektů a animací

Cris Meyer, Trish Meyer


Naučte se vytvářet animace, textové efekty a grafické objekty pro opravdu profesionální video.)
Dvojice zkušených autorů a zakladatelů oceňovaného grafického studia pomůže čtenářům ovládnout nástroj pro skutečně profesionální úpravy digitálního videa. Jednotlivé lekce obsahují řadu názorných příkladů a text průběžně doplňují poznámky a tipy, které usnadní začátky práce s programem i začátečníkům. Přiložené DVD obsahuje výukové lekce a zdrojové materiály, je tedy možné si probírané postupy ihned vyzkoušet v praxi.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 416
EAN 9788025125007
Datum vydání 19.01.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 1,1
Typ Kniha + DVD
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Věnujete se filmové postprodukci, nebo vytváření animací a pohyblivé grafiky? Pak určitě dříve či později využijete k realizaci svých nápadů program Adobe After Effects. Odhalte tedy jeho skryté možnosti a využijte je k uskutečnění svých záměrů.

Zkušení autoři vám srozumitelnou formou představí všechny nezbytné nástroje společně s možnostmi jejich využití. Každá z 11 lekcí obsahuje řadu názorných příkladů a text průběžně doplňují užitečné tipy, které usnadní začátky práce s programem začátečníkům i pokročilým. Zdrojové materiály vám umožní společně s autory pracovat na skutečných projektech a snadno si pak osvojíte všechny dovednosti od vytváření animací a používání efektů přes vkládání textu až po úpravy tvarů v 3D prostoru. V poslední 12. lekci si pak při shrnutí práce na konkrétní „zakázce“ můžete vyzkoušet, co všechno jste se naučili. V knize se mimo jiné dočtete jak:

- Vytvářet animace s využitím vrstev, klíčových snímků a kotevního bodu

- Využívat různé vlastnosti vrstev, jejich styly, možnosti skládání a úpravy

- Vylepšit ilustrované obrazy pomocí masek, šablon a režimů prolínání

- Ovládat a interpolovat klíčové snímky pro rafinovaný vzhled animací

- Vytvářet a animovat vrstvy tvarů i textu včetně umístění v 3D prostoru

- Sledovat a klíčovat záznam pro práci s nejrůznějšími zvláštními efekty

Přiložené DVD obsahuje výukové materiály ke všem probíraným lekcím. O autorech:

Trish a Chris Meyerovi jsou zakladatelé studia CyberMotion a v současnosti na svých projektech pracují pod jménem Crish Design. Věnují se návrhům a zpracování pohyblivé grafiky pro filmovou postprodukci. Jejich zkušenosti využívají významné televizní kanály jako CBS, NBC, ABC, Fox nebo HBO stejně jako filmová studia, pro která vytvořili úvodní titulky k filmům Talentovaný pan Ripley, Návrat do Cold Mountain a řadu dalších.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM