EN

Logo

Nápad, návrh, realizace

David Airey


Naučte se navrhovat perfektní logotypy!
Přední světový grafik specializující se na tvorbu log sesbíral praktické rady získané bohatou zkušeností a hutnou čtivou formou přehledně tematicky uspořádal do knižní podoby. Provede vás kompletním procesem tvorby značky od prvních kontaktů s klientem přes náčrty a myšlenkové mapy až po tipy, jak zajistit výslednému návrhu dlouhověkost. Nechybí ani řešení obvyklých problémů a odpovědi na nejčastější otázky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Logo Design Love
Počet stran 216
EAN 9788025131510
Datum vydání 20.10.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,56
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Atraktivní vizuální identita patří často mezi to nejcennější, co moderní firma vlastní. Grafik musí ve svém návrhu vystihnout její hodnoty, filozofii či obor činnosti, a přitom by měl výsledný logotyp být použitelný pro nejrůznější média a přetrvat desetiletí. Je v tom něco umu, velká dávka píle a především léty nastřádané know-how.

Přední světový grafik specializující se na tvorbu log právě to nejcennější – praktické rady získané bohatou zkušeností – sesbíral a hutnou čtivou formou přehledně tematicky uspořádal do knižní podoby. Provede vás kompletním procesem tvorby značky od prvních kontaktů s klientem přes náčrty a myšlenkové mapy až po tipy, jak zajistit výslednému návrhu dlouhověkost. Nechybí ani řešení obvyklých problémů a odpovědi na nejčastější otázky. S knihou se mimo jiné naučíte:

- Skloubit představy klienta s vaším přístupem

- Připravovat prvotní náčrty a využívat myšlenkové mapy

- Dodržovat hlavní zásady, které by měl úspěšný návrh splňovat

- Stanovit a prosadit adekvátní cenu i harmonogram návrhu

- Hledat inspiraci a udržovat vlastní motivaci

O autorovi:

David Airey, grafický designér ze Severního Irska, je identitou značek fascinován již od 90. let. Za tu dobu nashromáždil impozantní seznam klientů z celého světa. Vede dva populární blogy věnované grafickému návrhářství, logodesignlove.com a a davidairey.com s milionovou měsíční návštěvností.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM