EN

1001 tipů a triků pro Microsoft Visual Basic

Ondřej Spilka, Pavel Kocich


Ty nejlepší rady pro vaše programy ve Visual Basicu.
Sbírka užitečných programátorských fint a ukázkových řešení obvyklých problémů pro příležitostné i profesionální programátory ve Visual Basicu. Postihuje širokou tematiku práce se soubory, databázemi, systémem, sítěmi, tiskem, grafikou i multimédii, dále zejména ovládací prvky, formuláře a nabídky, využití vývojového prostředí, komunikaci s aplikacemi Microsoft Office a další.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 520
EAN 9788025121184
Datum vydání 20.07.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Tipy a triky
Hmotnost 0,8
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Podlehli jste kouzlu jazyka Visual Basic? Hledáte zajímavé postupy, jak vyřešit specifický problém? Tato publikace nabízí více než tisíc řešení pro nejrůznější oblasti programování ve Visual Basicu. To vše bez zbytečné teorie, rychle, jasně a stručně k cíli.

Ve velkém počtu tipů, rad, návodů a triků najdou inspiraci začátečníci, pokročilí, ale i profesionálové, kteří programují ve Visual Basicu. Tipy a triky jsou přehledně členěny do tematických sekcí, nalezení požadované odpovědi je tak dílem okamžiku. Kniha vám mimo jiné ukáže, jak:

- Efektivně pracovat se soubory, adresáři s disky

- Vytvářet dialogy a spravovat tiskové úlohy

- Zvýšit bezpečnost použitím šifrování

- Operovat s procesy, registry a schránkou

- Začlenit do svých projektů grafiku a multimédia

- Využít dotazovací jazyk LINQ

- Pracovat s objekty a vytvářet vlastí prvky

Přiložené CD obsahuje zdrojové kódy všech tipů a triků uvedených v knize. Dále na něm najdete vývojová prostředí pro platformu .NET – Visual Studio a SharpDevelop, SQL Server 2008 a XNA Game Studio. O autorech

Pavel Kocich pracuje jako vedoucí vývoje ERP systému, vede tým vývojářů a má na starost implementace systému u zákazníků. Specializuje se na vývoj na platformě .NET a je spoluautorem dvou knih o Visual Basicu.

Ondřej Spilka pracuje jako vedoucí vývoje ve firmě zabývající se vývojem ERP a webových řešení. Profesně se orientuje na metodiky vývoje a samotný vývoj v .NET a Microsoft SQL se zaměřením na vývoj aplikačních frameworků, použití OR frameworků a integraci řešení pomocí SOA a WCF služeb.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM