EN

Revit Architecture

Praktická uživatelská příručka

Ivana Vinšová, Vladimír Balda


Informační modely budov názorně a prakticky
Zkušení autoři provedou začínající i pokročilé uživatele všemi základními možnostmi programu AutoCAD Revit Architecture. Na mnohých příkladech z praxe se naučíte jednoduše převádět stavební data, rychle vizualizovat různé varianty návrhů a automaticky koordinovat stavební dokumentaci. Uvedení mnoha důležitých informací nutných pro základní znalosti práce s programem vám poskytne rychlý oborový růst.

Detailní informace

Žánr CAD
Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788025125472
Datum vydání 05.05.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,48
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Začínáte s Revit Architecture a hledáte výukového průvodce, jenž vás seznámí se vším, co nutně potřebujete? Naučte se projektovat interiéry i exteriéry budov v moderním softwaru jako profesionálové.

Praktický výklad zaměřující se na konkrétní postupy v projektové praxi vás seznámí od úplných základů se vším, co nutně potřebujete v každé fázi návrhu. Využijete důležité funkce a nástroje programu a konkrétní postupy si ihned vyzkoušíte v připravených cvičeních. Potřebné soubory ke všem výukovým lekcím naleznete na přiloženém CD. S nabytými vědomostmi budete v Revit Architecture pracovat efektivněji a minimalizujete množství možných chyb.

Publikace se mimo jiné věnuje těmto tématům:

- Seznámení s uživatelským prostředím a novinkami od verze 2009

- Tvorba stěn, obvodového pláště, střechy i stropní desky

- Projektování oken, dveří, schodišť nebo zábradlí

- Dotvoření exteriéru – terénu, postav či oslunění

- Kótování, popis částí výkresu, přidání výkazů a legend

- Tvorba rodin materiálů nebo osvětlovacích těles

- Rendrování scén a tisk výkresů

Mimořádně praktickou příručku doplňuje přiložené CD, na němž najdete materiály ke cvičením v knize a více než 120 knihovních prvků pro kvalitnější projektování.

O autorech:

Vladimír Balda

po absolvování Fakulty architektury ČVUT v roce 2001 pracoval v rámci IT firmy jako konzultant a lektor CAD aplikací firmy Autodesk pro oblast architektury a stavebnictví. Od roku 2003 působí na Fakultě umění a architektury TU v Liberci jako odborný asistent a Revit Architecture vyučuje v rámci předmětu CAD. Pravidelně publikuje články na serveru Autodeskclub.cz.

Ivana Vinšová

absolvovala v roce 1989 studium na Fakultě stavební ČVUT. Dnes působí jako technický konzultant pro Autodesk Revit a vyučuje na Fakultě architektury ČVUT.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM