EN

Autodesk Inventor

Funkční navrhování v průmyslové praxi, 2. aktualizované vydání

Jaroslav Kletečka, Petr Fořt


Renomovaní autoři a pedagogové vykládají problematiku modelování na základě úzkého propojení teoretického základu a cvičení. Důvodem je především zvýraznění rozdílnosti v přístupu jeho obsluhy s okamžitou možností procvičení dané problematiky. Knihu ocení především ti, kteří hledají metodicky zpracovanou učebnici a návod jak začít s integrací tvorby digitálních prototypů ve výuce, školeních a praxi.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788025117736
Datum vydání 26.09.2007
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Učebnice
Hmotnost 0,52
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Učebnice zkušených autorů a pedagogů je určena všem, kteří hledají metodicky zpracovanou učebnici a návod, jak začít s integrací tvorby digitálních prototypů ve výuce, školeních a v praxi.

Výklad problematiky navrhování pomocí digitálních technologií je postaven na úzkém propojení teoretického základu a velkého množství cvičení. Důvodem je především snadný přechod na zcela nový produkt a zvýraznění rozdílnosti v přístupu jeho obsluhy s okamžitou možností procvičení dané problematiky.

Z obsahu vybíráme:

- Pracovní prostředí Autodesk Inventoru

- Konstrukce náčrtů

- Modelování součástí z plechu

- Modelování sestav: iVazby, kontrola sestav, metodika práce v sestavách

- Adaptivní modelování v sestavách

- Svařované součásti

- Vizualizace a animace součástí a sestav

- Tvorba výkresů

- Konstrukční a analytické nástroje: analýzy FEM, návrh potrubí a rámů

Učebnice vychází svou koncepcí z eLearnig projektu, který byl realizován počátkem nového milénia ve spolupráci autorů s průmyslovým sektorem a informačním portálem AutodeskClub.cz. Projekt je držitelem mezinárodního ocenění eLearning Awards Top 100.

O autorech:

Ing. Petr Fořt po studiích na VUT Brno působí jako technolog v podniku ŽĎAS a učitel odborných předmětů na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou. Autorsky se podepsal pod několik stovek odborných článků a desítku učebnic. Je autorem národního vzdělávacího modulu CAD projektu SIPVZ a šéfredaktorem informačního portálu DesignTech.cz věnovaného problematice správy životního cyklu výrobku.

Ing. Jaroslav Kletečka po studiích na SPŠS a VUT Brno působí jako technolog v podniku ŽĎAS a učitel odborných předmětů na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou. Je vedoucí střediska Autodesk Training Center, později Autodesk Academia. Autorsky se podepsal pod řadu článků a desítku učebnic mapujících tvorbu technické dokumentace pomocí digitálních technologií. Je autorem vzdělávacího modulu CAD projektu SIPVZ a redaktorem portálu DesignTech.cz věnovaného problematice správy životního cyklu výrobku.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petr Fořt

Petr Fořt

Odborník ve výživě s praxí v klinické biochemii, imunochemii a sportovní fyziologii, bývalý poradce reprezentačních týmů a profesionálních sportovců. Spolupracuje s odbornými lékaři především v oblasti preventivní medicíny a řešení obezity. Je autorem speciálního systému s názvem Komplexní nutriční typologie, který slouží k hodnocení nutričního stavu. Angažuje se v popularizaci zdravé výživy, v řešení obezity a dětské výživy a hodnocení specifických výživových stylů. Je autorem více než dvou desítek knižních publikací.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM