EN

První kroky s počítačem

10. aktualizované vydání

Pavel Roubal, Petr Samšuk, Jiří Hlavenka


Průvodce vašimi prvními krůčky s počítačem i s Windows Vista!
Desáté vydání nejprodávanější publikace pro počítačové začátečníky si zachovává svůj přívětivý styl a zaměření na konkrétní činnosti a na nejčastější způsoby používání počítače, avšak jeho text je kompletně aktualizován v souvislosti s novými verzemi Windows (Vista) a Office (2007). Tato kniha se stala odrazovým můstkem již pro více než čtvrt milionu uživatelů, kteří sedli poprvé k počítači.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025115305
Datum vydání 07.03.2007
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice První kroky
Hmotnost 0,22
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Každý uživatel počítače, i ten nejlepší programátor nebo nejzkušenější administrátor, někdy s počítači začínal: musel se naučit zapojit a spustit počítač, ovládat operační systém Windows, vytvářet první dokumenty ve Wordu, připojit se k Internetu, odeslat a přijmout svou první zprávu elektronické pošty.

V podobné situaci jsou každým rokem desetitisíce uživatelů, kteří se setkávají s počítačem poprvé, případně už o počítačích něco vědí, ale stále mají z tohoto „zákeřného stroje“ určité obavy. Dosavadní vydání této příručky už vysvětlilo první kroky s počítačem skoro půl milionu uživatelů.

Desáté vydání knížky, jejíž popularita nemá v české počítačové literatuře obdoby, je kompletně přepracováno a aktualizováno a zabývá se moderními počítači a nejnovějšími programy. První kroky s počítačem jsou napsány pro úplné začátečníky, vysvětlují vše srozumitelně a názorně, přirovnávají k analogiím v běžném životě a přibližují i složitější věci přístupnou a zábavnou formou. Knihu lze přirovnat k řidičskému kurzu: naučíte se počítač „řídit“, zhruba vědět, co je uvnitř a jak si poradit, když se stane něco nečekaného.

Z obsahu vybíráme:

- Základní popis počítače a jeho součástí

- Ovládání počítače a systému Windows

- Práce s Internetem, prohlížení stránek

- Odesílání a příjem zpráv elektronické pošty (e-mailů)

- Přehrávání hudby a filmů, vytváření a prohlížení obrázků

- Psaní a tisk dopisů ve Wordu, příprava tabulek v Excelu

Kniha pro vás bude užitečná v případě, že váš počítač používá operační systém Windows Vista a kancelářský balík Microsoft Office 2007. Pokud je váš stroj vybaven předchozími verzemi systému, sáhněte po devátém vydání této publikace, které se zabývá systémy Windows XP a Microsoft Office 2003.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM