EN

Microsoft Office Outlook 2007

Podrobná uživatelská příručka

Jiří Lapáček


Ovládněte Outlook v každodení práci!
Outlook přináší ve verzi 2007 řadu nových funkcí, nové ovládání, nastavení i vzhled. S touto uživatelskou příručkou jej dokážete plně ovládnout a efektivně využít nejen k práci s elektronickou poštou, ale také k plánování času, schůzek, evidenci kontaktů, poznámek a mnohému dalšímu. Naučíte se Outlook používat v každodenní praxi doma nebo v kanceláři, to vše na mnoha praktických ukázkách zkušeného autora.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 344
EAN 9788025115428
Datum vydání 27.03.2007
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,531
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Možnosti programu Microsoft Office Outlook 2007 výrazně přesahují práci s elektronickou poštou, čímž jsou na znalosti uživatele kladeny stále větší nároky. Těm pak Outlook přináší netušené možnosti komunikace a organizace vlastního času a úkolů.

Pokud toužíte ovládnout Outlook na uživatelské úrovni a využít jej k efektivní práci s poštou, organizaci vašeho času, úkolů i kontaktů, držíte v ruce tu správnou knihu. Zkušený autor se věnuje všemu, co je nutné umět, abyste s Outlookem ve verzi 2007 zvládli jak své pracovní povinnosti, tak komunikaci se svým okolím, ale též vám výrazně usnadní přechod ze starších verzí.

Kniha se věnuje mimo jiného těmto tématům:

- Orientace v novém prostředí Outlooku 2007 a jeho snadné ovládání

- Šablony zpráv a jejich formátování, využití adresáře

- Třídění a vyhledávání pošty, příznaky, automatické podpisy

- Plánování a záznam událostí či schůzek v Kalendáři

- Vytváření a správa úkolů, i jejich plnění

- Tvorba, správa a další zpracování poznámek

- Využití a správa kontaktů, jejich propojení s činnostmi

- Automatické a ručně zadané záznamy v Deníku

- Podrobné nastavení Outlooku a účtů elektronické pošty či informačních kanálů RSS

Knihu doplňují přílohy, v nichž rychle najdete nejdůležitější ovládací prvky, zjistíte, jak si přizpůsobit prostředí Outlooku a v programu se rychle zorientujete díky rozsáhlému výčtu příkazů a klávesových zkratek.

O autorovi:

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT 10 let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro níž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků a více než desítky úspěšných knih (např. Počítač pro seniory, Počítač v domácnosti, Počítač v kanceláři, OpenOffice.org Podrobná uživatelská příručka).

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Lapáček

Jiří Lapáček

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, například pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih z řad Jednoduše a Pro seniory. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM