EN

Jak na počítač Digitální video


Naučte se upravovat videozáznam na počítači!
S vlídným, názorným a trpělivě vysvětlujícím průvodcem snadno porozumíte tomu, jak pomocí Movie Makeru pracovat se svým digitálním videem. Tato knížečka vám ukáže vše od připojení kamery, spuštění Movie Makeru a přenosu videa z kamery do počítače přes střih videa, používání efektů či titulků až po uložení vaší práce do počítače, na CD nebo zpět na digitální kameru. Upravte a ozvučte si dokonale své digitální video!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 90
EAN 9788025108307
Datum vydání 16.05.2006
Věk od 15
Formát 115x220 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,12
Typ Kniha

Stále ještě neovládáte počítač? Potřebujete zvládnout vám neznámý program? Připadají vám všechny ostatní počítačové knihy odborné, nesrozumitelné a drahé?

Určitě rádi natáčíte významné rodinné chvíle či krásy přírody a chtěli byste tyto vzpomínky uchovat v co nejlepší kvalitě. Tato publikace vám názorně ukáže, jak připojit kameru a přenést video z kamery do počítače, jak záznam sestříhat, pomocí efektů upravit, přidat titulky a výsledný videozáznam vypálit na CD nebo DVD. Pochlubte se svým videem známým!

Příručky ze série Jak na počítač již ukázaly nejkratší cestu k počítači statisícům z vás, obyčejných uživatelů. V inovované, aktualizované a doplněné edici zůstávají stále srozumitelné, názorné a vlídné, nyní navíc přehlednější. Nově za zcela bezkonkurenční cenu!

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM