EN

Vypalujeme CD a DVD pomocí programu NERO

Petr Broža


Vypalujte snadněji a dokonaleji s progamem NERO!
Vypalování cédéček se velice rozšířilo, avšak k vypalování je třeba patřičný program. Proč vypalovat právě v Nero Burning Rom? Nero je v současné době nejlepším vypalovacím programem, patří mezi uživateli k nejvíce rozšířeným a co je důležité, nabízí i českou verzi. Kniha vám pomůže zvládnout vše od výroby datového a hudebního cédéčka i videocédéčka až po vytvoření bootovacího CD. Máte zájem to všechno umět?

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788025101254
Datum vydání 11.03.2004
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,18
Typ Kniha

Vypalování se rozšířilo zejména v několika posledních letech. Ceny mechanik, stejně jako ceny zapisovacích a přepisovacích médií od té doby několikrát výrazně klesly. Zatímco dříve stála vypalovačka až dvacet tisíc korun, dnes koupíte mechaniku CD-RW za tisícovku, vypalovačku DVD pak za pět tisíc. Ceny CD se snížily ještě výrazněji – ze zhruba čtyř set korun v roce 1997 na dnešních deset až patnáct korun, DVD pak na nějakých padesát korun. Snižující se cena vypalovacích nástrojů jde logicky ruku v ruce s obrovským rozmachem vypalování.

K vypalování potřebujete patřičný program – na trhu jich existuje několik. Proč při psaní této knihy padla volba právě na Nero Burning Rom, je jasné: Nero je v současné době nejlepším vypalovacím programem, patří mezi uživateli k nejvíce rozšířeným, a co je důležité, nabízí i českou lokalizaci. Obsahuje však řadu možností, jejichž zvládnutí není zrovna jednoduché. A právě proto byla vydána tato kniha. Pomůže vám „vyrábět“ datová cédéčka a dévédéčka, audiocédéčka, videocédéčka, kopírovat, vypalovat DVD-Video, pracovat s CD a DVD jako s disketou či vytvářet bootovací média.

Máte zájem se toto vše naučit?

O autorovi:

Petr Broža (*1978) studuje fakultu žurnalistky Univerzity Palackého v Olomouci a současně pracuje jako šéfredaktor internetového deníku AutoRevue.cz ve společnosti Computer Press. Tři roky působil jako redaktor nejprodávanějšího časopisu o počítačích Computer, v němž získal mnoho profesních zkušeností. Více než rok vedl internetový časopis Živě.cz, nyní zde publikuje články s tématikou domácí kino a vypalování. Má za sebou rozsáhlou publikační činnost, do níž patří i několik knižních bestsellerů: Stavíme si počítač, Vypalujeme CD, Vypalujeme DVD, Domácí kino, Přetaktování: Jak zvýšit výkon počítače, Tvorba WWW pro úplné začátečníky nebo série malých a oblíbených publikací v kroužkové vazbě Jak na počítač.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM