EN

3ds MAX 6

Praktické postupy

Jan Kříž


Naučte se 3ds max 6 snadno a prakticky!
Nepostradatelná prakticky orientovaná učebnice programu 3ds max 6. Proniknete do základů 3D modelování a poznáte principy tradiční i moderní animace, animace pevných a měkkých těles, simulace dynamiky. Důraz je kladen na stoprocentní zvládnutí základů práce tak, abyste mohli bez zaváhání dospět k finálnímu zamýšlenému výsledku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 344
EAN 9788025103296
Datum vydání 26.10.2004
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,6
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Připadají vám referenční příručky nezáživné, nechcete studovat nudnou teorii a přitom máte chuť pustit se ihned do práce v programu 3ds max? Pak je tato kniha pro vás tou nejlepší volbou. Na praktických úkolech jednotlivých lekcí se naučíte základům práce v 3d prostoru od polygonálního modelování až po modelování pomocí křivek, dozvíte se jak dosáhnout realistického vzhledu aplikováním vhodného materiálu a textury a správným nasvícením scény.

Po zvládnutí jednoduchých úkolů, jako je vymodelování interiéru bytu, postoupíte až ke složitějším animacím a rozpohybování objektů. Dozvíte se jak pracovat s částicovými systémy například pro simulaci vody nebo kouře.

Nemalá pozornost je v závěru knihy věnována renderingu, neboli vykreslení finální scény, protože ten rozhoduje z velké části o přesvědčivém vyznění vaší vizualizace nebo animace.

Naučíte se:

- Převedení 2D tvaru do 3D prostoru

- Modelovací techniky

- Materiály a materiálový design

- Osvětlení scény

- Základní prvky 3D animace

- Práce s Částicovými systémy

- Základy inverzní kinematiky

- Možnosti renderování v 3ds max

- Renderování animovaného výstupu a Video Post

Další sadu návodů, dodatky a informace o této knize najdete na stránkách http://lounge.a-architectus.com , kde se kromě jiného dočtete o novinkách ze světa 3ds max.

Přiložené CD obsahuje: soubory k jednotlivým projektům, ilustrace z knihy v plné barvě, ukázky animací, pluginy pro 3ds max

Nedopatřením na CD chybí část souborů se cvičeními ke kapitole 6, stáhnout si je můžete zde.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM