EN

Cinema 4D Release 6

modelování - animace - rendrování

Aaron Matthew, Pavel Zoch, Paul Baab, Rick Barrett, Jason Goldsmith


Získejte zdarma plnou verzi mimořádně kvalitního 3D modelovacího programu!
Koupí této publikace získáte praktické návody ve formě tutoriálů pro práci s jedním z nejlepších 3D modelovacích programů. Kromě toho najdete na přiloženém CD neuvěřitelnou nabídku v podobě plné verze programu Cinema 4D R6, která je vám k dispozici zcela zdarma. Hledáte-li kvalitní 3D modelovací program, pak je tato kniha právě pro vás.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 276
EAN 9788025100011
Datum vydání 19.02.2004
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,5
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

CINEMA 4D se během několika málo let dostala mezi špičku v oblasti 3D grafiky. Je to program, který se používá také v mnoha filmových studiích a jehož výsledky jste mohli vidět i na plátnech kin. Se znělkami vyrobenými v CINEMĚ 4D se denně setkáváme také na našich televizních obrazovkách. Tento program můžete použít k tvorbě špičkových vizualizací, pro DTP grafiky, průmyslový design, vědecké simulace, nejrůznější animace, vývoj her nebo webdesign.

Nabízíme Vám knihu, jejímž hlavním cílem je podrobně Vás seznámit s prací v profesionálním 3D modelovacím a animačním programu CINEMA 4D CE 6. Na první pohled by se mohlo zdát, že v tom je tato kniha stejná jako všechny ostatní, které popisují práci v nějakém 3D programu. Ale není tomu tak. Na přiloženém CD totiž naleznete plnou českou verzi programu CINEMA 4D CE 6 (která vychází z komerční verze XL 6, prodávané za téměř 60.000 Kč) jakož i kompletní český referenční manuál v elektronické podobě. Vše, co se v této knize naučíte, tak můžete okamžitě vyzkoušet v praxi!

Jste-li architekti, návrháři, grafici, konstruktéři, umělci, či jste-li prostě jen tvůrčí osobnost, která si nerada nechává své vize a nápady jen v hlavě, pak právě Vám je určena tato kniha. CINEMA 4D Vám nabízí vše, co budete potřebovat. Kvalitní modelovací nástroje, výbornou tvorbu materiálů, rozsáhlé možnosti animací, deformační nástroje, kosti, inverzní kinematiku, velmi kvalitní a rychlý výpočet výsledných obrázků a animací, přehledné uživatelské rozhraní a mnoho dalšího.

Naučíte se:

- pracovat s nabídkami a nástroji programu

- orientovat v 3D prostoru

- modelovat 3D objekty různými metodami

- aplikovat materiál na objekty

- používat různé typy mapování textur

- nasvětlit scénu a objekty

- vytvářet animace

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM