EN

Cakewalk

Nahrávání, úpravy a mixování hudby na počítači

Scott R. Garrigus


Průvodce programem od zkušeného hudebníka
Nahrávání hudby, úprava zvukových snímků, přidávání efektů, mixáž a přehrávání audio i MIDI souborů pomocí Cakewalk Pro Audio, Home Studio a Guitar Studio krok za krokem s vysvětleními pro úplné začátečníky a s tipy i pro zkušené uživatele. Kniha provede čtenáře všemi fázemi tvorby hudebního díla až k publikaci výsledku na CD nebo webu ve formátu MP3.

Detailní informace

Žánr hudba na PC
Jazyk čeština
Původní název Cakewalk Power!
Počet stran 416
EAN 9788072268221
Datum vydání 22.05.2003
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,66
Typ Kniha

Kniha o Cakewalku z produkce nakladatelství Muska&Lipman, které se specializuje na vydávání publikací zaměřených na počítačovou hudbu, je unikátní v tom, že pokrývá Cakewalk Pro Audio, Home Studio i Guitar Studio. Autor, zkušený hudebník, zvolil takovou metodu výkladu, která se vyhýbá nekonečným referenčním výčtům jednotlivých funkcí a voleb a spíše popisuje jednotlivé fáze tvorby, mixování, nahrávání a úprav hudby na počítači. V knize naleznete kromě potřebných detailních vysvětlení základních funkcí také konkrétní návody, užitečné tipy a profesionální postupy.

- Nahrávání, úpravy, mixování a přehrávání MIDI a audia

- Práce s efekty

- Jak uložit výsledky

- Tvorba MP3 a audio CD

- Hudba pro video a web

O autorovi:

Scott R. Garrigus byl posedlý hudbou a počítači již ve dvanácti letech. Po absolvování střední školy získal na massachusettské univerzitě v Lowellu bakalářský titul v hudebním oboru se zaměřením na technologii záznamu zvuku.V roce 1993 vydal na kazetě své první instrumentální album s názvem Pieces of Imagination. V roce 1995 otiskl časopis Electronic Musician jeho první článek, což byl začátek jeho profesionální spisovatelské kariéry. Dnes píše články pro řadu dalších tištěných a internetových publikací, ke kterým patří Keyboard, CNET a Web Review. Rovněž vydává vlastní elektronický magazín s názvem NewTechReview.

Kontaktovat jej lze na stránce www.garrigus.com

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM