EN

1001 tipů a triků pro Microsoft Office 2000

Ivo Magera, Tomáš Šimek


Bohatá sbírka užitečných rad, málo známých možností a obvykle utajených postupů, s nimiž může kterýkoli uživatel okamžitě zjednodušit svou práci a najít nová využití pro své každodenní pomocníky – Word, Excel, Outlook a Access.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 426
EAN 9788072264643
Datum vydání 03.04.2002
Věk od 15
Formát 190x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Tipy a triky
Hmotnost 0,65
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Všem, kdo si při práci s programy Word, Excel, Outlook či Access všimli, že nevyužívají plně jejich možností nebo některé činnosti provádějí neobratně a nemají čas studovat dlouhé pasáže tlustých knih, vycházíme vstříc sbírkou více než tisícovky nejužitečnějších zkratek, fint, prospěšných možností a zajímavých funkcí v Microsoft Office 2000. Hlavním cílem předložených tipů je ušetřit uživatelům námahu a čas. Mnohé jim přinesou rozšíření dovedností, jiné směřují k vytváření hezčích, profesionálněji vypadajících dokumentů a řada triků je řešením obvyklých problémů.

V knize objeví nové možnosti všichni – snad s výjimkou dokonalých znalců Microsoft Office. Většina tipů bude užitečná každému, kdo programy Office používá v každodenní práci a jehož dovednosti nepřevyšují znalosti začátečníka. Na své si však jistě přijdou i zkušenější uživatelé a desítky postřehů a rad jsme připravili i pro odborníky z řad administrátorů a programátorů. Budete sami překvapeni, kolik činností, které i několikrát denně provádíte zdlouhavě, se dá zvládnout stiskem jediné klávesové zkratky, ikony, kterou lze přidat na panel, nebo třeba jiným příkazem. Microsoft Office 2000 je natolik vyspělým, produktem, že – s minimální nadsázkou – lze říci: „kdykoli cítíte, že něco provádíte nepohodlně či složitě, pak ke stejnému výsledku vede mnohem přímočařejší postup – a často ne jediný!“ Víte například:

- jak se zbavit panelu Schránka po každém kopírování?

- jak odvolat právě odeslanou zprávu?

- jak označit jedním klepnutím větu, odstavec,…?

- jak vložit stejné hodnoty do celé oblasti najednou?

- že text v buňce může být víceřádkový?

- že v Excelu lze řadit i zprava doleva?

- jak vytvořit seznam povolených hodnot pro buňky?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM