EN

Paříž pro pokročilé

Hana Fialová


V unikátní knize plné fotografií nás autorka, opravdová znalkyně Paříže, seznamuje s málo známými místy francouzské metropole. Čtenář se dozví, kde se nacházejí poslední pozůstatky středověké architektury v centru města, kryté pasáže, nejhezčí muzejní kavárny i krysí obchod. Zjistí, kde se konají zajímavé akce konané v Paříži, jako je Festival čokolády, nebo jak si nenechat ujít vzácnou příležitost navštívit Elysejský palác.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Paříž pro pokročilé
Počet stran 240
EAN 9788074073618
Datum vydání 25.05.2017
Věk od 15
Formát 140x180 mm
Nakladatelství Garamond
Hmotnost 0,298
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V unikátní knize plné fotografií nás autorka, opravdová znalkyně Paříže, seznamuje s málo známými místy francouzské metropole. Čtenář se dozví, kde se nacházejí poslední pozůstatky středověké architektury v centru města, kryté pasáže, nejhezčí muzejní kavárny i krysí obchod.

Zjistí, kde se konají zajímavé akce konané v Paříži, jako je Festival čokolády, nebo jak si nenechat ujít vzácnou příležitost navštívit Elysejský palác. Kniha představuje Paříž bouřlivě se proměňující a současně stále stejnou a stejně záhadnou, která nám pořád ještě nechává tajemství k odhalení, kouzlo k očarování a prostor pro snění.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM