EN

Planeta záhad

Arnošt Vašíček


NEJVĚTŠÍ TAJEMSTVÍ SVĚTA NA VLASTNÍ KŮŽI!
Žili na ostrově Bali potomci trosečníků z hvězd? Je trpasličí mumie z Peru představitelem dávno vyhynulé rasy, nebo neklamným důkazem návštěvy mimozemské civilizace? Co ukrývá zakázaný hrob královny ze Sáby? To jsou jen některé ze série vzrušujících otázek, na něž hledá odpovědi Arnošt Vašíček v knize i ve stejnojmenném televizním cyklu,

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788074040689
Datum vydání 09.05.2011
Věk od 15
Formát 166x239 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,58
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Žili na ostrově Bali potomci trosečníků z hvězd? Je trpasličí mumie z Peru představitelem dávno vyhynulé rasy, nebo neklamným důkazem návštěvy mimozemské civilizace? Co ukrývá zakázaný hrob královny ze Sáby? Podaří se odhalit přísně tajný vchod do křišťálové pyramidy? K čemu sloužily svatyně démonů?

To jsou jen některé ze série vzrušujících otázek, na něž hledá odpověď kniha Planeta záhad. Autor, podobně jako v stejnojmenném televizním cyklu, pátrá po největších tajemstvích světa. Zavádí čtenáře do mnohdy velmi odlehlých koutů pěti světadílů, včetně mnoha ostrovů v Tichomoří a v Indickém oceánu. Ze svých výprav přináší množství překvapivých důkazů o tajemné minulosti lidstva, o starověkých i současných kontaktech s bytostmi odjinud a také o doposud neobjasněných paranormálních jevech a úkazech. Na základě archeologických nálezů, rozboru starých rukopisů i svědeckých výpovědí předkládá řadu provokujících teorií a vysvětlení.

Mnohé z toho, co se zdálo pouhou fantazií, se stalo skutečností. Platnost některých hypotéz, které autor předložil v televizním cyklu Planeta záhad, prokázaly nové archeologické nálezy a vědecké objevy.

Věrohodnost autorových odvážných teorií podtrhuje více než osmdesát autentických fotografií a ilustrací. Mimo jiné neznámých humanoidních tvorů z Peru, Mexika a Indie, tajemné kovové bytosti z Čech, záhadných starověkých artefaktů a unikátních záběrů zjevení, duchů a přízraků.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM