EN

Svět kolem nás v souvislostech

Aktivity pro 3.–5. ročník ZŠ

Alena Rakoušová


Naučte děti přemýšlet v souvislostech.
Aktuálním trendem ve vzdělávání je učení v souvislostech. Pokud informace, které chceme dětem předat, propojíme pomocí doplňovaček, hádanek, luštěnek nebo skrývaček, získáme zábavný pracovní sešit, který ocení jak rodiče, tak učitelé. V naší cvičebnici jsme spojili učivo českého jazyka, přírodovědy, vlastivědy a matematiky pro 3.–5. ročník ZŠ a vytvořili deset tematických okruhů, díky nimž žáci získají ucelenější obraz o světě kolem nás.

Detailní informace

Ilustrátor Victoria Chajdová
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788025366233
Datum vydání 25.01.2024
Věk od 9
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,195
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Aktuálním trendem ve vzdělávání je učení v souvislostech. Pokud informace, které chceme dětem předat, propojíme pomocí doplňovaček, hádanek, luštěnek nebo skrývaček, získáme zábavný pracovní sešit, který ocení jak rodiče, tak učitelé.

V naší cvičebnici jsme spojili učivo českého jazyka, přírodovědy, vlastivědy a matematiky pro 3.–5. ročník ZŠ a vytvořili deset tematických okruhů, díky nimž žáci získají ucelenější obraz o světě kolem nás. Vydáme se na procházku Pražským hradem, na louku pozorovat motýly, do zoo za kočkovitými šelmami, oslavíme české svátky nebo se dozvíme, co dali Češi světu. Zahrajeme si fotbal podle pravidel fair play, užasneme nad rekordy živé přírody či tajemstvími lidského srdce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM