EN

Jak na to, aby se nám děly samé dobré věci

Pochopte svůj mozek, pracujte s emocemi, zlepšete si život

Marian Rochas Estapé


Vědecky podložený motivační bestseller, který změnil život už milionům lidí
Dobré věci nečekají jen na ty, kteří mají štěstí. Pozitivní události může do svého života přitáhnout úplně každý! Známá lékařka a psychiatrička kombinuje čistě lidský i vědecký pohled, který zahrnuje řadu oblastí: optimalizaci konkrétních částí mozku, stanovení jasných cílů, rozvoj asertivity, sílu vůle, emoční inteligenci nebo trénink optimismu. To je unikátní mix, s jehož pomocí lze spolehlivě vystavět smysluplnou a šťastnou existenci. Poznejte, jak na to!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Cómo hacer que te pasen cosas buenas
Původní jazyk španělština
Překladatel Iveta Gonzálezová
Počet stran 248
EAN 9788020461759
Datum vydání 07.09.2023
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,354
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Víte o tom, že vaše emoce a myšlenky mají přímý dopad na váš organismus, na vaše vnímání skutečnosti, a dokonce i na vaše vlastní geny?

Jste si vědomi, že způsob, jakým řešíte konflikty, vás může předurčovat k úzkostem nebo depresím, tedy k nejčastějším nemocem 21. století?

Podle doktorky Marian Rojas Estapé, která se ve své práci zaměřuje především na léčbu pacientů trpících úzkostí, depresí, poruchami osobnosti, poruchami chování a na rodinné terapie, štěstí spočívá v žití přítomností, v překonání ran minulosti a v nadějném očekávání budoucnosti. Mnohé poruchy, kterými trpíme, mají svůj původ v neschopnosti vypořádat se s přítomností. Štěstí není to, co se nám děje, nýbrž jak na to, co se nám děje, nahlížíme.

V knize Jak na to, aby se nám děly samé dobré věci pochopíte, jak je důležité naučit se zaměřit svoji pozornost správným směrem, a odhalíte návod na překonání strachu, tísně a negativních myšlenek, které vedou k fyzickému a psychickému bloku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marian Rochas Estapé

Marian Rochas Estapé

Doktorka Marian Rojas Estapé vystudovala psychiatrii na lékařské fakultě Navarské univerzity. Pracuje ve Španělském institutu pro výzkum psychiatrických onemocnění v Madridu. Ve své práci se zaměřuje především na léčbu pacientů trpících úzkostí, depresí, poruchami osobnosti, poruchami chování a na rodinné terapie. Je hostující profesorkou obchodní akademie IPADE v Mexiku. Spolupracovala na mnohých zahraničních dobrovolnických projektech. Od roku 2007 ve Španělsku i zahraničí pořádá přednášky na téma stresu a štěstí, vzdělání, vlivu obrazovek a sociálních sítí, ale i na téma deprese a somatických onemocnění. Rozvíjí projekt ilussio, který se zabývá emocemi, motivací a štěstím v obchodním prostředí.
Zobrazit profil autora

Recenze

lacultura.cz - Jak na to, aby se nám děly samé dobré věci

„Motivační literaturu čtu ráda, ale tato kniha mě velice mile překvapila svým jasným a prostým sdělením. Odnáším si z ní hlavní body pro vybudování duševního zdraví, a tedy i zdraví těla.“
NAPIŠTE NÁM