EN

Cesta do švábího ráje

Barbora Haplová


Zahoďte předsudky! Tuhle švábí partu si zamilujete!
Lidé nesnáší šváby, to se ví. Nikdo ale netuší, co si švábi myslí o lidech. Dokážete si představit, jaké to je být nenáviděným broukem? Co třeba takový švábí náčelník, který musí celý svůj zpohodlnělý švábí kmen zachránit před vyhubením a vydat se s ním na nejistou dobrodružnou cestu? A jak si s tím poradí introvertní švábina Gábina, která nejraději plete ponožtičky a z ostatních švábů panikaří? Podaří se jim najít nový domov?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Linh Dao
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788020461629
Datum vydání 03.08.2023
Věk od 6
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,455
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lidé nesnáší šváby, to se ví. Nikdo ale netuší, co si švábi myslí o lidech. Dokážete si představit, jaké to je být broukem, kterého se všichni štítí? Co třeba takový švábí náčelník, který musí celý svůj zpohodlnělý švábí kmen zachránit před vyhubením a vydat se s ním na nejistou dobrodružnou cestu? A jak si s tím poradí introvertní švábina Gábina, která nejraději plete ponožtičky a z ostatních švábů panikaří? Pak jsou tu také švábátka se svou nekonečnou řadou zvídavých dotazů, přechytralá Křuska a tajemní švábi. A slyšeli jste vůbec někdy o mnohonožkách? Možná by vás zajímalo, kdo pro ně vůbec plete všechny ty mnohoponožky? 

Tento pohádkový příběh není jen o odvaze vystoupit z komfortní zóny, ale také o tom, jak důležité je postavit se vlastním stínům, obavám a předsudkům.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM