EN

Nejseverovatější sever

Dan Bar-El


Lední medvěd Dušan se se svými arktickými kamarády vydává na ledové dobrodružství
VYPRAVÍTE-LI SE NĚKDY NA SEVER, daleko předaleko, až do té úplně nejseverovatější části Severu, zamiřte podél břehů Nejledovatějšího oceánu k pláži, která se svažuje pod tím nejpříhodnějším úhlem na krátkého šlofíka. Právě tam potkáte ledního medvěda Dušana a jeho kamarády.

Detailní informace

Ilustrátor Kelly Pousette
Jazyk čeština
Původní název The Very, Very Far North
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Hejná
Počet stran 256
EAN 9788020456557
Datum vydání 20.10.2022
Věk od 8
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,375
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

VYPRAVÍTE-LI SE NĚKDY NA SEVER, daleko předaleko, až do té úplně nejseverovatější části Severu, zamiřte podél břehů Nejledovatějšího oceánu k pláži, která se svažuje pod tím nejpříhodnějším úhlem na krátkého šlofíka. Právě tam potkáte ledního medvěda Dušana a jeho kamarády.

Třeba vám nabídne rampouchového nanuka a pak vám představí sovu Bystroočku, pižmoně Fešáka, zaječici Cuk, sobici Baf a papuchalka Majora Čepírka. A možná ho bude zajímat, jestli dáváte přednost šlofíku v první půli časného dopoledne nebo v druhé půli pozdního odpoledne. Hlavně si nedělejte hlavu kvůli tomu, že je Dušan lední medvěd – on má totiž skrznaskrz dobré srdce, a právě proto ho mají jeho kamarádi tak rádi.

A pro ty z vás, kdo se teď na takovou dalekou předalekou cestu vydat nemůžete, je tu tahle knížka plná příběhů z Nejseverovatějšího Severu. Snad vám pomůže lépe vydržet do chvíle, než dobrodružnou výpravu za Dušanem a jeho přáteli podniknete osobně.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM